ΜΕΡΙΚΟΙ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ   ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ   ΑΦΟΥ   ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΥΠΗΡΕΣΙΑ   ΤΟΥΣ   ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ   ΝΑ   ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ   ΜΕΡΙΚΕΣ   ΑΛΗΘΕΙΕΣ.   ΜΕΡΙΚΕΣ,   ΟΧΙ   ΟΛΕΣ.   Ε… ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ   ΚΑΙ   ΕΥΚΟΛΟ   ΝΑ   ΓΙΝΕΙΣ   ΚΑΙ   ΑΠΟ   ΤΗ   ΜΙΑ   ΣΤΙΓΜΗ   ΣΤΗΝ   ΑΛΛΗ   ΑΠΟ   ΔΟΥΛΟΣ   ……ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.  ΑΠΛΑ   ΤΩΡΑ   ΣΤΑ   ΓΕΡΑΜΑΤΑ,   ΜΗ   ΕΧΟΝΤΑΣ   ΑΠΟ   ΑΛΛΟΥ   ΝΑ   ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ   ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ   ΓΙΑ   ΤΟ   ΕΓΩ   ΤΟΥΣ    ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ   ΝΑ   ΨΙΘΥΡΙΣΟΥΝ   ΜΕΡΙΚΕΣ   ΑΛΗΘΕΙΕΣ   ΠΟΥ   ΑΛΛΟΙ   ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ   ΤΟΥΣ   ΔΕΝ   ΤΟΛΜΟΥΝ   ΝΑ   ΠΡΑΞΟΥΝ.  ΑΥΤΑ   ΓΙΑ   ΝΑ   ΜΠΑΙΝΟΥΝ   ΤΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΑ   ΣΤΗΝ  ΣΩΣΤΗ   ΤΟΥΣ   ΘΕΣΗ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΜΗΝ  ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ   ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΗΡΩΟΠΟΙΩΝΤΑΣ   ΑΤΟΜΑ   ΠΟΥ    ΔΕΝ   ΤΟΥΣ   ΑΞΙΖΕΙ.   ΑΚΟΜΑ   ΚΑΙ   ΤΩΡΑ   Κε   ΠΡΩΗΝ  ΠΡΟΕΔΡΕ,   ΘΑ   ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ   ΝΑ   ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ   ΤΟΝ   ΤΡΟΠΟ   ΜΕ   ΤΟΝ  ΟΠΟΙΟ   Η  ΕΚΑΣΤΟΤΕ   ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΕΛΕΓΧΕΙ   ΤΗΝ   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,  ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ   ΑΥΤΗ   ΤΗΝ   ΗΓΕΣΙΑ   ΤΩΝ   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ,   ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ   ΤΟΥΣ   ΔΗΘΕΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ   ΔΙΚΑΣΤΕΣ   ΣΕ   ΙΔΙΟΤΥΠΟΥΣ   ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ   ΤΗΣ,   ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ   ΣΤΗΝ   ΠΡΑΞΗ   ΤΗΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ   ΤΗΣ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΥΝΕΧΙΖΩ…..΄΄….ΚΑΙ   ΒΕΒΑΙΑ   ΘΑ   ΕΠΡΕΠΕ   ΝΑ   ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ   ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΓΙΑ   ΤΑ   600  ΔΙΣ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΓΙΑ   ΤΑ   ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ   ΤΟΥΣ   ΚΕΦΑΛΑΙΑ,   ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΤΑ   ΕΧΕΙΣ   ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ   ΕΣΥ   Ο   ΙΔΙΟΣ   ΚΑΙ   ΓΙΑ   ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΕΧΕΙΣ   ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ   ΕΠΙΣΗΜΩΣ   ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΑΡΤΕΜΗ   ΣΩΡΡΑ.   ΟΤΑΝ   Η   ΑΛΗΘΕΙΑ   ΕΧΕΙ   ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ,   ΟΙ   ΚΙΒΔΗΛΟΙ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ   ΔΕΝ   ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.   ΓΙΑ   ΝΑ   ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ   ΣΑΝ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ   ΚΑΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΣ,   ΕΙΣΑΙ   ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ   ΝΑ   ΛΕΣ   ΠΑΝΤΑ   ΤΗΝ   ΑΛΗΘΕΙΑ   ΜΕ   ΤΡΟΠΟ   ΑΠΟΛΥΤΟ.   Η   ΑΛΗΘΕΙΑ   ΕΤΣΙ   ΚΑΙ    ΑΛΛΙΩΣ    ΕΙΝΑΙ    ΜΟΝΟ    ΑΠΟΛΥΤΗ ΄΄

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  (2007 – 2009) 

2007

ΚΑΤΑΓΩΓΗ:  ΧΩΡΙΟ  ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ  ΚΟΝΙΤΣΗΣ

Στο βιβλίο   του  κ.  Βασιλείου  Νικόπουλου,  με τον τίτλο «Αγαπημένο μου. Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που  κυκλοφορεί  από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ,  τονίζεται  ιδιαίτερα  ότι:    “η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς”.
Επίσης  σημειώνεται   ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα  έγινε κουρελόχαρτο.
Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το…
κράτος, ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια υποτελείς στους δανειστές.

Πρόκειται για διαπιστώσεις ενός ανώτατου δικαστή, τις οποίες με ζηλευτό θάρρος και γενναιότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όταν άλλες γνωστές προσωπικότητες του δημόσιου βίου έχουν κρυφθεί.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ  ΑΞΙΟΥ  ΗΠΕΙΡΩΤΗ  ΔΙΚΑΣΤΗ. 

«Ο λαός δεν είναι “ο αφέντης του σπιτιού του”, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του.

Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα.

Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου.

Η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταλύεται ένα κράτος χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης.

 Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.

 Με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του ελληνικού, επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας. Οι δανειακές συμβάσεις έπρεπε να είχαν γίνει από την αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων του αριθμού των βουλευτών, δηλαδή από εκατόν ογδόντα βουλευτές.

Οι συμβάσεις αυτές είναι νομικώς ανυπόστατες και ως τέτοιες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα.

Την πραγματική εξουσία στην υποτελή πλέον αυτή χώρα ασκούν από κοινού το περίφημο ΔΝΤ, η αυτοαποκαλούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Οι τρεις αυτοί νέοι κατακτητές μας, προκειμένου να ασκούν αποτελεσματικότερα την κατοχική τους εξουσία στη χώρα μας, συνέστησαν την “τρόικα”, στην οποία λογοδοτεί η κυβέρνηση για την πιστή εφαρμογή των υποδειχθέντων και δέχεται τις παρατηρήσεις της και λαμβάνει νέες εντολές, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ενεργήσει ως κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους,
αλλά ενεργεί ως εντολοδόχος κυβέρνηση των δανειστών.

 

Η παρουσία της «τρόικας» στη χώρα μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη και ως τέτοια θα έπρεπε να είχε εξαρχής αποκρουσθεί.

Δεν είναι δυνατόν η Ιστορία της Ελλάδας, που είναι γεμάτη από “ΟΧΙ” και αντιστάσεις κατά του οποιουδήποτε σφετεριστή της εθνικής μας κυριαρχίας, να συγχωρήσει το κατάπτυστο “ΝΑΙ”, το οποίο εν καιρώ ειρήνης είπε η ελληνική κυβέρνηση στους ειρηνικούς οικονομικούς εισβολείς.
 Ο πόλεμος είναι η μεγαλύτερη απειλή για ένα κράτος. Και όμως, τούτη η χώρα δεν δίστασε ανά τους αιώνες να αντιστέκεται και να λέει “ΟΧΙ” και σε πολεμικούς κινδύνους ακόμα, οι οποίοι την απειλούσαν με αφανισμό. Ακόμη και οι ξένοι ομολογούν ότι η “τρόικα” της Ελλάδος είναι “οι άνδρες με τα μαύρα”, όπως έγραψε η γαλλική εφημερίδα “Le Monde”, που θυμίζουν στους Έλληνες παλιές κατοχικές μέρες. Η αλήθεια είναι πως η “τρόικα” είναι ο εφιάλτης της ελληνικής κυβέρνησης, ο μπαμπούλας που απειλεί κάθε τόσο με πτώχευση τη χώρα αν τολμήσει να της αντισταθεί.
Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να μη δανείζεται, καμία όμως χώρα στον κόσμο δεν έχει παραδώσει -άνευ όρων μάλιστα- την κυριαρχία της στους δανειστές, όπως έκανε η Ελλάδα.

Η κυβέρνηση όφειλε να υπερασπισθεί την εθνική μας κυριαρχία, να σεβασθεί το Σύνταγμα που την κατοχυρώνει και να το αντιτάξει στους εταίρους δανειστές μας ως ασπίδα του Έθνους κατά πάσης εκ μέρους τους απειλής.

Έφεραν έναν τόσο περήφανο και αξιοπρεπή λαό στο χείλος του κρημνού. Οδήγησαν τους Έλληνες στην απόγνωση και πολλούς και στην αυτοκτονία ακόμη.
Ποιος Έλληνας θα μπορούσε να φαντασθεί ότι μια δημοκρατική κυβέρνηση θα λεηλατούσε τα εισοδήματά του με αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις σε βάρος μόνο των μισθωτών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων, που είναι αντίθετες με το Σύνταγμα, το οποίο προβλέπει τη συνεισφορά στα δημόσια βάρη όλων των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Και όλα αυτά και τόσα άλλα συνέβησαν στην Ελλάδα κατά την τετραετία 2010-2013 και θα εξακολουθούν δυστυχώς να συμβαίνουν τις οίδε μέχρι πότε, κατά παράβαση του Συντάγματος, το οποίο πρώτη φορά στην Ιστορία αυτού του τόπου γνώρισε τέτοια περιφρόνηση από το ίδιο το κράτος, που φάνηκε ανάξιο ενός τόσο δημοκρατικού και ανθρώπινου Συντάγματος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: