Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΠΑΓΚΑΛΕ!  Πάγκαλος : «Ένας λαός ηλιθίων, δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα, που θέλει ο Καμμένος.»

Διαβάζοντας τις εμετικές δηλώσεις του Πάγκαλου – σε συνέντευξη που έδωσε και αφορούσε το Σκοπιανό – και εντοπίσαμε σε άρθρο του site, www.fimes.gr,. Προέκυψε η διάθεση της ανάλυσης των λεγομένων του, αλλά και η απάντησή μας σε όσα δήλωσε, στην προσπάθειά μας να νουθετήσουμε τον προαναφερθέντα και να τον βοηθήσουμε να κατανοήσει το προδοτικό του λόγου του.

Το άρθρο ξεκινά με την δήλωση Πάγκαλου όσον αφορά το Σκοπιανό, «Τα Σκόπια, ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη…». Θα μας λυπούσε μια τέτοια δήλωση, εάν δεν γνωρίζαμε το πλήρως οργανωμένο σχέδιο του προαναφερθέντος. Θα ευχαριστήσουμε τον ανθέλληνα πρώην υπουργό που περιορίστηκε στην αναφορά των πόλεων και όχι σε ολόκληρα γεωγραφικά διαμμερίσματα της Ελλάδος. Π.Χ. «Τα Σκόπια, ας λέγονται Αττική ή Πελοπόννησος».

«Είναι τιμή μας να μας αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο.» Σε αυτό το σημείο να δώσουμε στον πρώην υπουργό Πάγκαλο την ευκαιρία να καταλάβει το μέγεθος της α-νοησίας του. Δεν πρόκειται περί αντιγραφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τα Σκόπια, ισχυρίζονται ότι ο Μέγας Αλέξανδρος καταγόταν από την περιοχή και ότι οι ίδιοι είναι απόγονοί του. Διατί να μας ενοχλεί κάτι τέτοιο; Συνήθως οι απόγονοι, έχουν και κληρονομικά δικαιώματα, ανθέλλην πρώην υπουργέ.

«Οι αντιδράσεις, προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι.»
Κατά την συγκεκριμένη πρόταση, ο πρώην υπουργός, λέει τον λαό και κομπλεξικό μα και ύποπτο. Προσπαθούμε να καταλάβουμε αφενός αν γνωρίζει τι σημαίνει κομπλεξ και αφεταίρου να μας απαντήσει τι εννοεί «ύποπτοι κύκλοι».

Ο πρώην υπουργός Πάγκαλος, συμμετάσχει στον καθ’όλα μη ύποπτο κύκλο μασονικών στοών και δίνει το καλό παράδειγμα.

«600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό». Η πρόταση μας προξένησε γέλιο.

Ο πρώην υπουργός Πάγκαλος, ο οποίος ήταν εν πολιτική ενεργεία από το 1982 έως και το 2012, δηλαδή 30 χρόνια στην πολιτική ζωή αυτής της χώρας, έκλεισε την αναφορά του στον λαό που τον τάισε 3 δεκαετίες, ονομάζοντάς τον ηλίθιο για την επιλογή του να απελευθερωθεί μέσω των οικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσις.

Ο πρώην υπουργός Πάγκαλος, έχει κεντρίσει πολλάκις το ενδιαφέρον με το εμετικό του χαρακτήρα και του λόγου του, ο οποίος δεν έχει καν το θάρρος ανάληψης των ευθυνών για την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει η χώρα, ενώ ο ίδιος ευθύνεται βαρέως, καθώς επί τριαντακονταετίας βρισκόταν σε έδρα βουλευτή.

Ζητάμε από τον πρώην υπουργό Πάγκαλο να ανακαλέσει και να απολογηθεί επίσημα διά την προσβολή του απέναντι στον Ελληνικό λαό, τον Αρτέμη Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευσις.

ΠΗΓΗ:http://www.fimes.gr/2018/01/pagkalos-skopia/#axzz54KrdJI6w

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ