Την 11-01-2018 βιώσαμε οι παραβρισκόμενοι εντος της αιθούσης του μονομελούς  πλημμελειοδικείου Αθηνών στο κτήριο 9 της σχολής Ευελπιδων, άλλη μια παρωδία δίκης.

Με αφορμή μια ασήμαντη  δίκη εις βάρος του ηγέτη μας Αρτεμίου Σώρρα, για δήθεν ηθική αυτουργία σε δήθεν  συκοφαντική δυσφήμιση  το καθεστώς έδειξε το αληθινό του πρόσωπο.

Πρόεδρος και Εισαγγελεύς  αμφότεροι από κοινού απέρριπταν  συλλήβδην όλους τους  αυτοτελείς   υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των δικηγόρων μας. Φ.Μ. και Ι.Σ. καταπατώντας θεμελιώδη δικαιώματα του ηγέτη μας  διεθνώς κατοχυρωμένα.

Στο τέλος της δικαστικής παρωδίας ο Εισαγγελεύς ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ  στην  ανειλημμένη εντολή    και  πρότεινε τριετή φυλάκιση και τριετή  στέρηση  πολιτικών δικαιωμάτων. Επακολούθησε  όμως οργισμένη   διαμαρτυρία μετά   την δικαιολογημένη αγανάκτηση για την καταπάτηση  του Νόμου την κατάφορη αδικία, των ευρισκόμενων στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του δικαστηρίου, και τότε πρόεδρος χρύσωσε το χάπι, και  περιόρισε την φυλάκιση σε 18 μήνες και την στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε ένα έτος!!!!.

Το κατεστημένο είναι  εμφανές πλέον  σε όλους μας  ότι με μοχλό την δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς έχει στοχοποιήσει τον ηγέτη μας Αρτέμιο Σωρρα,  τον  ενεργό πολίτη τον φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ έθνος ΤΩΝ Ελλήνων  που  ανακτά μνήμες και διεκδικεί δικαιώματα. Με τον τρόπο αυτό   επιδιώκεται  με κάθε τρόπο η φίμωση μας  και η απενεργοποίηση   μας, επειδή  γνωρίζει  καλά  ότι είμαστε η μοναδική φωνή αντίστασης  στην Ελλάδα και στον πλανήτη  και επιδιώκει μέσω του ανωτέρω μοχλού να κρατήσει ορθό το σαθρό οικοδόμημα του καθεστώτος  που τρίζει συθέμελα στο άκουσμα του ονόματος του Αρτέμη Σωρρα και των ορκισμένων πολεμιστών του.

Όμως  το όνομα του προκαλεί σοκ και δέος και γίνεται προσπάθεια μετατροπής σε χλεύη ,απαξίωση και διαστρέβλωση της αλήθειας χωρίς καμία επιτυχία.

Δηλώνουμε παρόντες και περιμένουμε την πλήρη και οριστική κατάρρευση τους που είναι προ των πυλών .

Μαρίνα Λάτση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 3/8/2018
ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΔΕΗ (13 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ)
Δόθηκε η εντολή από τον ΟΗΕ: Ξεκινάει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ) με εντολή κυβέρνησης
Στέλνονται ενισχύσεις στον Έβρο; Επιπλέον στρατιώτες για να ανακοπεί το ρεύμα των μεταναστών που εισ...
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ........ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.......
ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ROTHSCHILD… ΟΠΩΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” , “ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” , “ΤΧΣ” … ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤ...
Eπιστήμονες προειδοποιούν: Θα υπάρξει κι άλλη πανδημία μετά τον κορωνοϊό – και καλό θα ήταν να προετ...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 3-7-2019
ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ....
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:
Προσωπική επιστολή - ράπισμα στον Κ. Μητσοτάκη από τους νοσοκομειακούς γιατρούς
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ 15-5-2019