Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Την 11-01-2018 βιώσαμε οι παραβρισκόμενοι εντος της αιθούσης του μονομελούς  πλημμελειοδικείου Αθηνών στο κτήριο 9 της σχολής Ευελπιδων, άλλη μια παρωδία δίκης.

Με αφορμή μια ασήμαντη  δίκη εις βάρος του ηγέτη μας Αρτεμίου Σώρρα, για δήθεν ηθική αυτουργία σε δήθεν  συκοφαντική δυσφήμιση  το καθεστώς έδειξε το αληθινό του πρόσωπο.

Πρόεδρος και Εισαγγελεύς  αμφότεροι από κοινού απέρριπταν  συλλήβδην όλους τους  αυτοτελείς   υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των δικηγόρων μας. Φ.Μ. και Ι.Σ. καταπατώντας θεμελιώδη δικαιώματα του ηγέτη μας  διεθνώς κατοχυρωμένα.

Στο τέλος της δικαστικής παρωδίας ο Εισαγγελεύς ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ  στην  ανειλημμένη εντολή    και  πρότεινε τριετή φυλάκιση και τριετή  στέρηση  πολιτικών δικαιωμάτων. Επακολούθησε  όμως οργισμένη   διαμαρτυρία μετά   την δικαιολογημένη αγανάκτηση για την καταπάτηση  του Νόμου την κατάφορη αδικία, των ευρισκόμενων στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του δικαστηρίου, και τότε πρόεδρος χρύσωσε το χάπι, και  περιόρισε την φυλάκιση σε 18 μήνες και την στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε ένα έτος!!!!.

Το κατεστημένο είναι  εμφανές πλέον  σε όλους μας  ότι με μοχλό την δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς έχει στοχοποιήσει τον ηγέτη μας Αρτέμιο Σωρρα,  τον  ενεργό πολίτη τον φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ έθνος ΤΩΝ Ελλήνων  που  ανακτά μνήμες και διεκδικεί δικαιώματα. Με τον τρόπο αυτό   επιδιώκεται  με κάθε τρόπο η φίμωση μας  και η απενεργοποίηση   μας, επειδή  γνωρίζει  καλά  ότι είμαστε η μοναδική φωνή αντίστασης  στην Ελλάδα και στον πλανήτη  και επιδιώκει μέσω του ανωτέρω μοχλού να κρατήσει ορθό το σαθρό οικοδόμημα του καθεστώτος  που τρίζει συθέμελα στο άκουσμα του ονόματος του Αρτέμη Σωρρα και των ορκισμένων πολεμιστών του.

Όμως  το όνομα του προκαλεί σοκ και δέος και γίνεται προσπάθεια μετατροπής σε χλεύη ,απαξίωση και διαστρέβλωση της αλήθειας χωρίς καμία επιτυχία.

Δηλώνουμε παρόντες και περιμένουμε την πλήρη και οριστική κατάρρευση τους που είναι προ των πυλών .

Μαρίνα Λάτση

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ