Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ  κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΛΑΚΗ,  ΓΙΑ ΤΙΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ….

 «Η ΚΡΙΣΗ ΓΕΝΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…»

Από την πλευρά του, ο γνωστός Νομικός και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Μαλάκης, απαντώντας σε ερώτηση της «Θ» για το πώς είναι δυνατόν ένας καταζητούμενος και διωκόμενος να…διοικεί ένα κόμμα – οργάνωση όπως η «Ελλήνων Συνέλευσις» από νομικής άποψης, αναφέρει ότι «πρώτα από όλα δεν υπάρχει κόμμα, γιατί δεν υπάρχει αναγνώριση από τον Άρειο Πάγο. Κατά δεύτερον ο Αρτέμης Σώρρας είναι εξαφανισμένος. Πρόκειται περί απατεώνα. Αν ήταν κάποιος ο οποίος πράγματι, αυτά που υποστηρίζει θα μπορούσε να τα τεκμηριώσει, θα ήταν αλλιώς. Είναι φυγάς αυτήν την στιγμή. Υπάρχει ένταλμα σύλληψης από καταδικαστική απόφαση και ο ίδιος κρύβεται. Όλα αυτά σημαίνουν ότι πρόκειται για κάποιον ο οποίος εκμεταλλεύεται την κρίση και την φτώχεια που χαρακτηρίζει και μαστίζει τον Έλληνα και αντιλαμβάνεστε ότι ο πνιγμένος από τα…μαλλιά του πιάνεται. Δίνει ελπίδες στον κόσμο ότι θα εξοφλήσει το χρέος. Άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα πως ούτε χρήματα υπάρχουν και ότι η τραπεζα  της ανατολης πρόκειται για ένα μύθο. Καλό θα είναι να μην παρασύρονται οι πολίτες από τέτοιου είδους «καματερούς», (με βαση το «θαυματουργό» νερό κατά του καρκίνου). Είναι φαινόμενο των καιρών και ο Σώρρας. Η κρίση γεννά τέτοια φαινόμενα σαν τον Σώρρα και θα πρέπει οι πολίτες να κλείνουν τα αυτιά τους σε τέτοιες ανοησίες».

«ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2012…»

«Είναι τραγικό να παρασύρονται οι πολίτες από τέτοια πράγματα. Τα λέω υπεύθυνα όλα αυτά και όποιος θίγεται, είμαι εδώ για να διεκδικήσει το δίκιο του και να με διαψεύσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι αυτονόητα πράγματα» συνεχίζει ο ίδιος, τονίζοντας ότι «είναι μια οργάνωση – φαινόμενο των καιρών. Ο άνθρωπος είναι απατεώνας. Εκμεταλλεύεται την ανάγκη των ανθρώπων. Δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες είναι χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό και αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι είναι πάρα πολύ επιρρεπείς στο να ακούν ευχάριστα πράγματα» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «όταν θα έρθει η μέρα των εκλογών, θα πρέπει να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο τους συνδυασμούς, το κόμμα τους, τις αρχές, το καταστατικό κλπ. Δεν έγινε κάτι τέτοιο και ούτε φαντάζομαι ότι θα γίνει. Φροντίζουν επίσης να υπάρχει και ένα… «πέπλο» μυστηρίου, ότι τους καταδιώκει το κατεστημένο και όλα αυτά τα βλακώδη μυθεύματα που ακούμε. Τα λέω για να προστατευθεί ο κόσμος και να μην πέφτει «θύμα» του καθενός. Σε καταστάσεις κρίσης παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν θα μπορούσε καν να διανοηθεί να ξεκινήσει μια τέτοια πρωτοβουλία πριν το 2012. Ο ίδιος την εκμεταλλεύθηκε και πάτησε επάνω στην ανάγκη του κόσμου».

ΠΗΓΗ……http://www.thraki.com.gr/diiki-mia-foni-t https://www.youtube.com/watch?v=xMvZk2cSdcY&feature=youtu.bein-ellinon-synelefsis/

========================

κ. ΜΑΛΑΚΗ

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ  ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ  ΕΣΕΙΣ………

ΗΤΟΙ:

1) Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ  Ο   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ…..

ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΙΔΡΥΣΗΣ 6199  ΤΗΝ 4/9/2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ  ΠΑΓΟ……

ΑΡΑ  Η’  ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ( ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ  ΠΟΥ   ΕΚΦΕΡΕΤΕ   ΡΗΤΗ  ΑΠΟΨΗ  ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΔΗΜΟΣΙΩΣ ) Η’  ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΨΕΥΔΟΥΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ  ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ………..

2) ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ  ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ  ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ …..

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  Η’  ΕΝΑ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ   ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ  ΓΡΑΝΑΖΙ  ΤΟΥ  ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ  ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ???
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ  ΨΕΥΔΩΝ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΝ  ΟΠΟΙΑ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΑΣ  ΣΤΟΝ  ΤΥΠΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ?

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ……….. ΑΡΘΡΟ   191  ΠΟΙΝ.  ΚΩΔ. ΄΄ΣΕ   ΦΥΛΑΚΙΣΗ   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΤΡΙΩΝ  ΜΗΝΩΝ . . . . . . ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ   ΟΠΟΙΟΣ  ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ  ΜΕ  ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ   ΤΡΟΠΟ  ΨΕΥΔΕΙΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ   Η  ΦΗΜΕΣ  ΙΚΑΝΕΣ   ΝΑ  ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ  ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ  Η   ΤΡΟΜΟ  ΣΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ . . . . . ΄΄

ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΑΥΤΑ ….. ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ????  Η’ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ  ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ????

67650-2013 (1/4)
67650-2013 (1/4)

 

ΜΕ  ΒΑΣΗ  ΑΥΤΗ   ΤΗΝ   ΔΙΑΤΑΞΗ   ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ   27/9/2013  ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ   ΣΕ ΔΙΚΗ   Ο   ΕΛΛΗΝ  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΚΑΙ  ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΘΩΟΣ ΜΕ ΤΗΝ 67650/13 ΑΠΟΦΑΣΗ  ΤΟΥ  ΜΟΝ.   ΠΡΩΤ.  ΑΘΗΝΩΝ  ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ………..

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ???   ΤΟ   ΞΕΡΟΥΝ   ΚΑΙ   ΤΑ   ΜΙΚΡΑ   ΠΑΙΔΙΑ.  ΣΤΙΣ  15-11-2017   ΕΠΑΝΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ  Η  ΩΣ

67650-2013 (2/4)

ΑΝΩ   ΑΠΟΦΑΣΗ   ΜΕ   ΤΗΝ   ΥΠ’ΑΡΙΘΜ.   107376/2017  ΑΠΟΦΑΣΗ   ΤΟΥ   ΜΟΝ  ΠΡΩΤ.  ΑΘΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΦΑΝΕΣ  ΟΤΙ  ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ  ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ    ΜΕ   ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ  ΥΠΑΡΞΗ  ΤΩΝ  600 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο

67650-2013 (3/4)

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   Ο   ΑΡΕΙΟΣ   ΠΑΓΟΣ   ΟΤΑΝ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ   ΤΗΝ   ΙΔΡΥΣΗ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ   ΦΟΡΕΑ   ΔΕΧΘΗΚΕ   ΡΗΤΩΣ  ΤΗΝ  ΥΠΑΡΞΗ  ΤΟΥ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ   ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΣΕΙΣ  ΤΟΛΜΑΤΕ   ΝΑ   ΔΗΛΩΝΕΤΕ   ΟΤΙ   ΔΕΝ   ΕΙΜΑΣΤΕ   ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΑΡΕΙΟ   ΠΑΓΟ !!!   ΕΙΣΤΕ   ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ   ΨΕΥΤΗΣ.

ΕΙΣΤΕ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ   ΚΑΙ  ΔΕΝ

67650-2013 (4/4)

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ   ΑΠΟΦΑΣΗ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ????
ΕΙΣΤΕ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ   ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ   ΑΠΟΦΑΣΗ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΤΡΑΠΕΖΑ  ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ  ΤΗΝ   ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ.  6341/2012,   ΠΟΥ   ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΤΗΝ  ΥΠΑΡΞΗ  ΤΗΣ????
ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΓΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ……..
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ  ΤΑ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ   ΧΡΟΝΙΚΑ ???

600ΔΙΣ ΒΟΥΛΗ

ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ   ΤΟ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ   ΣΑΣ ???
ΣΙΓΟΥΡΑ  ΟΙ  ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ  ΝΟΜΙΚΗ  ΣΧΟΛΗ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΟΝΤΩΣ  ΠΟΛΥ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ  ΓΙΑ  ΤΟΝ   ΜΑΘΗΤΗ  ΤΟΥΣ……..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ   ΠΟΥ   ΑΝΤΛΕΙΤΕ   ΑΥΤΟ   ΤΟ   ΑΠΥΘΜΕΝΟ   ΘΡΑΣΟΣ   ΤΗΣ  ΑΠΟΛΥΤΗΣ   ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ????  ΕΧΕΤΕ  ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ  ΚΑΙ   ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟ  ΣΩΜΑ  ΤΟΥ   ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΞΑΝΘΗΣ  ΑΤΙΜΑΖΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΨΗΦΟ  ΤΩΝ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ  ΣΑΣ.   ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ  ΔΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ΤΩΝ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ  ΣΑΣ  ΜΕΤΑ  ΤΙΣ   ΔΗΜΟΣΙΕΣ  ΨΕΥΔΕΙΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΑΣ !!!

ΑΘΑΝΑΣ  ΝΤΟΜΠΡΟΣ

 

https://www.youtube.com/watch?v=a0vIEsd2Sss&feature=youtu.be

 

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ