“ΟΠΑΔΟΣ” ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  

ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ “ΟΠΑΔΟΥΣ” ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ “ΟΠΑΔΟΣ” ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ   ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ “ΟΠΑΔΟΣ” ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟΥ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΕ   ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ “ΟΠΑΔΟΣ” ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ  ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ  ΠΟΛΕΜΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥ  ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΩΣ ΩΣ ΟΛΟΝ, ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ  ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ, ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ, ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ,  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ   ΣΥΜΦΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΦΥΣΗ ΣΑΣ.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ “ΟΠΑΔΟΣ” ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΑΞΕ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ, ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ “ΟΠΛΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ…

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ  ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !!

ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ!!!

ΕΚ  ΤΗΣ  Κ.Π.Δ.Α.Π.
ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: