Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

O ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΠΡΟΣΤΑΤΗ»

Ο κ. Καμμένος στον απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο Άμυνας είπε ξανά ότι δεν θα ψηφίσει θετικά στη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Ακόμα και σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών έριξε στο τραπέζι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, έτσι βρε αδελφέ για να μας πείσει ότι νοιάζεται για την εθνική μας υπόσταση και ταυτότητα.

Είπε επίσης ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς διαπραγματεύεται το θέμα και τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο υπουργό Εξωτερικών που πέρασε ποτέ. Ε μα πώς να προχωρήσουμε χωρίς να  ευλογουμε  τα   γενια   μας από την μία και χωρίς ίντριγκες          από την άλλη;Έχουν βρει την συνταγή της επιτυχίας τα πολιτικά παιδιά που νομίζουν ότι απευθύνονται σε παιδάκια νηπιαγωγείου.

Καμμένε, με όλη την σημασία της λέξης, από καιρό τώρα έχεις αποδείξει το ποιόν σου, όταν δεν θα ψήφιζες μνημόνιο αλλά τελικά κάποιο μαγικό ραβδί σε ανάγκασε… Όταν υπερασπιζόσουν την πρώτη κατοικία και τώρα είσαι βασιλικότερος των τραπεζιτών .Όταν έγινες Υπουργός άμυνας και πιπιλούσες τις καραμέλες του εθνικού φρονήματος, της εθνικής ασφάλειας και κάθε άλλου «τρανταχτού» νοήματος, για να επιτυχεις  τι;

Δεν αντιλαμβανεσαι ότι πλέον δεν τρώμε ότι μας σερβίρουν; Δεν έμαθες ότι οι Έλληνες ενώνονται; Δεν έμαθες ότι τα βρώμικα άπλυτά σου βγήκαν στην δημοσιοτητα;

Μάθε λοιπόν ότι δεν θα ανεχτούμε καμία άλλη βεβήλωση της ιστορίας της ιερής μας χώρας και θα  αποτιναξουμε  κάθε προσωπείο που τόσα χρόνια έχετε  επιβαλλει   παρα   την   θεληση   μας.

Η ένωση των Ελλήνων είναι αυτή που θα σας συνθλίψει οριστικά, διότι σε μια πολιτεία          με στερεες βάσεις και με οδηγο  τα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα (άγνωστες λέξεις για όντα της κομματικής προδοτικής συμμορίας στην οποία ανήκεις ) καμιά σκοτεινή παραχάραξη   οτιδήποτε  ελλάνιου δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί, παρά μόνο το δίκαιο, η αλήθεια, η λογική, η φρόνηση και η σωφροσύνη.

Έχει  έρθει  η ώρα της αφύπνισης και της ένωσης των  Ελλήνων,  αλλά  της νέμεσης για εσάς…

Συμεωνίδη Μαριάνα

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ