Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΓΙΑΤΙ  Η  ΤΡΑΠΕΖΑ της  ΕΛΛΑΔΟΣ   ΚΑΛΕΙ   ΝΑ  ΔΟΘΕΙ  Η  ΕΙΣΠΡΑΞΗ  ΤΟΥ  “ΕΝΦΙΑ”  ΣΤΟΥΣ   ΟΤΑ?   ΑΛΛΗ   ΜΙΑ  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ  ΚΑΙ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ  ΤΩΝ  ΔΗΜΩΝ,   ΠΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΗ   ΑΠΟ   ΤΟ    ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Υπέρ της είσπραξης του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης τάσσεται η Τράπεζα της Ελλάδας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη ενδιάμεση Νομισματική Έκθεση της.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση αναφέρεται πως «παράγοντας ενίσχυσης της οικονομικής αυτοτέλειάς τους θα μπορούσε να είναι η παροχή της δυνατότητας απευθείας είσπραξης φορολογικών εσόδων, όπως για παράδειγμα του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)»

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ??? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ 49.000 ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ??? Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,

ΔΗΛ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ !!!!

 

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

http://www.zougla.gr/money/forologika/article/eklisi-tis-te-na-do8i-o-enfia-stous-ota

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ