Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Εντολές πληρωμης ποια είναι η αλήθεια γι’ αυτές ;

Εντολές πληρωμης
Εντολές πληρωμης

Μεγάλο ζήτημα έχει γίνει εδώ και μερικές μέρες ένα άρθρο μιας τοπικής εφημερίδας του Βόλου όσο αφορά τις εντολές πληρωμής που καταθέτουν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις σε αρκετούς ¨δημόσιους¨ οργανισμούς αλλά και τράπεζες.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαρούγκα στον Ταχυδρόμο του Βόλου, με συνέπεια να ακολουθήσει ένα τσουνάμι αναδημοσιεύσεων  αλλά και ειδήσεων πάνω σε αυτό το ανυπόστατο δημοσίευμα. Ανυπόστατο για ποιο λόγο όμως θα αναρωτιούνται οι περισσότεροι ακροατές που το άκουσαν και από τους ειδήμονες μεγαλοδημοσιογράφους;

Η απάντηση εκ μέρους της Ελλήνων Συνέλευσις ήρθε άμεσα από την Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας που αναφέρει χαρακτηριστικά:

Οι εντολές εξουσιοδοτήσεις, είναι ΝΟΜΙΜΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ,έχουν αξία και είναι σε ισχύ, βάσει των αποδεικτικών στοιχείων που καταθέτουμε όπου δεν βασίζονται ούτε σε ισχυρισμούς ούτε και σε πίστη.

Διαβάστε όλη την Απάντηση που έστειλε η Κ.Δ.Π.Κ.Ε & Θεσσαλίας Ε.ΣΥ. – http://www.taxydromos.gr/Topika/282167-den-eimaste-opadoi-alla-ellhnes-aytox8ones-kyriarxoi-i8ageneis.html

Ας κοιτάξουμε μαζί λίγο το περιστατικό με παραπάνω λογική απ’ ότι συναίσθημα και θα μπορέσουμε να βγάλουμε και χρήσιμα συμπεράσματα για την ενημέρωση που δεχόμαστε καθημερινά.

Τα ίδια τα κανάλια που κατηγορούν με τόσο μένος την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα, λένε πως οι εντολές πληρωμών είναι πάνω από 12 χιλιάδες στον αριθμό….
Δεν θα πρέπει καταρχάς να μας ενημερώσουν γιατί οι κατασχέσεις των «οπαδών» όπως αναφέρουν ξεκίνησαν από τον Βόλο, και γιατί μόνο 400 περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα;

Δεν θα πρέπει σαν σκεπτόμενοι πολίτεςόπως δηλώνουν οι περισσότεροι φωτεινοί παντογνώστες να ρωτήσουν αυτούς που τους ενημερώνουν ή τέλος πάντων να αναρωτηθούν οι ίδιοι… Γιατί την ίδια ώρα που τα μέλη της Ε.ΣΥ μιλάνε για αποδείξεις και στοιχεία, για νόμους του κράτους, αυτοί που έχουν κληθεί να ενημερώσουν έναν ολόκληρο λαό δεν μπαίνουν στην διαδικασία να δείξουν έστω έναν από τους 400 που θα δεχτούν τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους; Γιατί δεν βγάζουν έστω και «μισό» έγγραφο κατάσχεσης;

Μήπως το κάνουν επειδή γνωρίζουν πως σκέφτονται οι περισσότεροι ακροατές τους;
Πως δεν σκέφτονται δηλαδή να μπουν στην διαδικασία της έρευνας ως ενεργοί πολίτες.
Πως τους αρέσει να αναζητούνε οτιδήποτε έτοιμο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο Θουκυδίδης:

Αβασάνιστα αναζητούν οι περισσότεροι την αλήθεια και στρέφονται σε ότι βρίσκουν έτοιμο.
Θουκυδίδης (Ιστορία 1,20)

Έτοιμο φυσικά… Γιατί επί αιώνες αυτό συμβαίνει…

Ενώ έχουμε την επιλογή της προσωπικής έρευνας, της ελεύθερης βούλησης, της προσωπικής κρίσης βρε αδελφέ. Εμείς αντίθετα σε εσωτερικές διαχρονικές αξίες, μπαίνουμε στην διαδικασία να βγάλουμε από πάνω μας την ευθύνη της απόφασης, παίρνουμε έτοιμό κάθε τι θα μας πλασάρουν χωρίς να το φιλτράρουμε έστω για ηθικούς λόγους. (σ.σ ηθικός λόγος: αυτό που λαμβάνω σαν πληροφορία, μήπως και θίγει προσωπικότητες συμπολιτών μου; αν θίγει γιατί εγώ να λάβω την πληροφορία ως αληθή;).

Γι΄αυτό υπάρχει και το φίλτρο σε κάθε αναζήτηση μας.
Στην  προκειμένη υπάρχουν πολλά φίλτρα για να διαπιστώσουμε με ακρίβεια την αλήθεια.

1ον Μπορώ να έχω μόνο την μία πλευρά της είδησης για να την επιβεβαιώσω ως αληθινή και υπαρκτή είδηση; Πως μπορώ να γνωρίζω πως είναι η αλήθεια, αν δεν έχω την εικόνα και από τις δύο οι περισσότερες εμπλεκόμενες μεριές; (σ.σ Ε.ΣΥ vsΚανάλια και δημοσιογράφοι).

2ον πρέπει να βάλω το φίλτρο της αποδεικτικής διεργασίας για να αναγνωρίσω την αλήθεια;

Ας πάμε να δούμε όμως κάποιες λεπτομέρειες που ίσως ξεφεύγει από την εικόνα και των δύο πλευρών, ώστε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, τα sites, και όλοι αυτοί που έκαναν είδηση το γεγονός πως  {Οπαδοί του Σώρρα ζουν τον εφιάλτη των κατασχέσεων}.

Αυτό σαν τίτλος αρκούσε να γίνει πιστευτός και αξιόπιστος μετά από τόσες κατηγορίες που έχουν ψευδώς υποστηρίξει για την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα, οι δήθεν δημοσιογράφοι.

Γιατί όμως αρκούσε; Μα φυσικά αρκούσε επειδή ήταν ένας τίτλος που θα μπορούσε να τρομοκρατήσει τους πολίτες που έχουν άγνοια του θέματος, για να μην προχωρήσουν σε κατάθεση αυτής της εντολής από την άλλη δεν σου δίνει περιθώρια να το διαψεύσεις.

Πάμε όμως βήμα βήμα…

«Οπαδοί του Σώρρα ζουν τον εφιάλτη των κατασχέσεων» Καταρχάς είναι πιασάρικος τίτλος για να προσεγγίσει ανθρώπους που έχουν πάει στην πλευρά πως ο Σώρρας και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι απατεώνες και εγκληματίες, ώστε να το αναδημοσιεύσουν για να πιάσουν τον στόχο τους οι πραγματικοί ιθύνοντες (ΜΜΕ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)

Γιατί;
Μα γιατί εκφράζει τον αναγνώστη που τόσο καιρό δεν ενδιαφέρεται να δει έστω και ένα αποδεικτικό έγγραφο για τα λεγόμενα των «απατεώνων» και του κάνει αυτή η προσέγγιση ώστε να «δικαιωθεί» για τις μέχρι τώρα απόψεις του αλλά και λεγόμενα του. (σ.σ είναι ο καλός αναγνώστης των γνωστών παπαγάλων, μιας και θα προωθησει την είδηση εν ριπή οφθαλμού).

Πόσο οξύμωρο είμαι όμως αυτό συνέλληνες μου… Να δέχεται κάποιος, λόγω πεποίθησης το παραπάνω ως αληθές, χωρίς να του δείχνουν ένα χαρτί κατάσχεσης, χωρίς το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, δηλαδή ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ  και την ίδια ώρα να βγάζουν μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις αποδείξεις μέσω νόμων, κρατικά έγγραφα και να του φαίνονται όλα ψεύτικα, πλαστά, αναληθή…

Στο δια ταύτα….

Οι εντολές πληρωμής που προμηθεύονται οι πολίτες της ιερής μας χώρας Ελλάς, είναι ένα ΥΠΕΡΟΠΛΟ ενάντια στο παγκόσμιο καθεστώς που μέχρι τώρα δεν έχουν μπορεσει να καταπολεμήσουν. Αποδείξεις είναι τα   ολιγες   δεκαδες   μονον  δικαστήρια που έχουν γίνει, με την αντίπαλη πλευρά (σ.σ Τράπεζες, Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Δήμοι) η   οποια   δεν μπορεί ακόμα να βρει φόρμουλα για να καταπέσουν όλα αυτά που ισχυρίζονται όσοι τις κομίζουν   και   φυσικα   δεν   θα   μπορεσουν   ποτε,   δεδομενου   ότι   όπως   ειπα   οι   εντολες   των   πολιτων   είναι   αληθεις,   εγκυρες,  βασιμες   και   νομιμες. Μάλιστα οι απαντήσεις που στέλνουν στους πολίτες που τις καταθέτουν είναι   καθαρα  εκφοβιστικές   με   στοχο   τον   αποπροσανατολισμο, χωρίς να εστιάζουν την ουσία της εντολής   την   οποια   φυσικα   δεν   μπορουν   να   την   αποδομησουν.

https://www.youtube.com/watch?v=jBVWJ7OEJO0

Και ναι…. Οι καταθέσεις των εντολών, έχουν αυξηθεί αντι  να μειωνονται  όπως περίμενε και το ίδιο το καθεστώς μετά από τόση λάσπη και ψέματα. Πάει σχεδόν ένας χρόνος που έχουν ξεκινήσει τα ΜΜΕ να μεταδίδουν ο,τιδήποτε άλλο πέρα από τα πραγματικά γεγονότα,   σχετικα   με   το   θεμα   των   εντολων.

https://www.youtube.com/watch?v=QS5DDHc-H1c

Ας μείνουμε όμως στις εντολές που έγινε  τόσος ντόρος.

Μιλάει λοιπόν ο Ταχυδρόμος του Βόλου για 400 περιπτώσεις που περιμένουν οι πολίτες τους πλειστηριασμούς.
Να δούμε σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να είχε δίκιο η ρεπόρτερ από τον Βόλο.

  1. Κάποιος πολίτης σταματάει να πληρώνει τα χρέη του και του στέλνει η Τράπεζα Καταγγελία της Σύμβασης και έπειτα διαταγή Πληρωμής.
  2. Αγνοεί και την καταγγελία και την διαταγή και συνεχίζει να είναι από αυτούς που ΄΄δεν πληρώνουν΄΄.
  3. Πηγαίνει η υπόθεση δικαστικως και συνεχίζει να ΄΄μην πληρώνει΄΄.
  4. Καταθέτει οτιδήποτε πλαστό ή αναληθές (σ.σ διώκεται από τον νόμο και συγκεκριμένα από τον ν. 3691/2008 ΦΕΚ166Α)

Αυτές είναι οι περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να χάσει το σπίτι του ή οτιδήποτε άλλο έχει δεσμεύσει για να λάβει το δάνειο.

Να δούμε τώρα τι καταθέτει ο πολίτης που κάνει την Εντολή πληρωμής:

Εντολές πληρωμης ποια είναι η αλήθεια γι' αυτές ;
Εντολές πληρωμης ποια είναι η αλήθεια γι’ αυτές ;
  • Η εντολή είναι πληρωμής και όχι μη πληρωμής.
  • Η Εντολή έχει την έννοια της επιταγής πληρωμής (σ.σ αυτό γιατί μερικές απαντήσεις σε εξώδικες δηλώσεις πληρωμής γράφουν πως δέχονται μόνο μετρητά αλλά και επιταγές πληρωμής).
  • Κατατίθεται με εξώδικη δια δικαστικου  επιμελητου, δηλαδή με την πλέον  νόμιμη διαδικασία.
  • Αναφερει συγκεκριμένους λογαριασμούς και εξουσιοδοτεί τον εκάστοτε οργανισμό-υπηρεσία να πάει και να παραλάβει τα χρήματα που αντιστοιχούνστην οφειλή του για την πλήρη εξωφηση της.
  • Γνωστοποιεί πως το αργότερο μέσα σε 5 μέρες θα πρέπει να απαντηθεί η εντολη-εξουσιοδότηση, αλλως θα θεωρηθεί βάσει του  νόμου  ως  σιωπηρή αποδοχη  τηςεντολης.
  • Γνωστοποιεί άρθρα του συντάγματος που έχουν καταπατηθεί.
  • Γνωστοποιεί επίσημα την ιδιότητα του ως πολίτης (ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ) Κάτι που έχουμε απωλέσει από το 2ο κιόλας ΦΕΚ του νεοσύστατου κράτους
  • Αναφέρει τον λόγο της εξουσιοδότησης.
  • Αναφέρει αριθμούς αποφάσεων τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων που πιστοποιούν το ένα περιουσιακό στοιχείοπου εξουσιοδοτεί να λάβουν από αυτό.
  • Αναφέρει πως έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις της εσχάτης προδοσίας.

Και κλείνει με το παρακάτω η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ:

Με την ρητή επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μας, κοινοποιείται νόμιμα στις αρμόδιες υπηρεσίες και τον υπουργό Οικονομικών, που κατοικοεδρεύει στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, αρ 10 προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Και το γράφω αυτό το τελευταίο για να σας εξηγήσω την διαδικασία αντίθετα τώρα, από την μεριά της Τράπεζας.

Με τον νόμο 3691/2008 οι τράπεζες αλλά και κάθε άλλη υπηρεσία που ασχολείται με το χρηματοοικονομικό σύστημα, για την διασφάλιση του, είναι υποχρεωμένες να ελέγξουν κάθε χρηματοοικονομικο   εργαλειο   που  κομίζει ένας πολίτης, μια επιχείρηση κ.ο.κ.
είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ λοιπόν να ελέγξουν την νομιμότητα, την ύπαρξη αλλά και τις πηγές αυτών που κομίζουν. Δεν είναι όπως θα καταλάβατε στην προσωπική τους ευχέρεια, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ λέω ξανά να εξετάσουν ώστε να διασφαλίσουν το σύστημα. Εφόσον ελέγξουν και  εξετάσουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά είναι και πάλι είναι υποχρεωμένοι να καλέσουν την αστυνομία για να συλλάβουν τον κομιστή για πλαστότητα, απατη   κλπ., σε   περιπτωση   που   υπαρχει   ελλειψη  γνησιότητος   αυτού που κομίζεται   στην   τραπεζα   η   στην   υπηρεσια. Σε αντίθετη περίπτωση θεωρειται  αποδεκτή η εντολή και  πρέπει να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκταμιεύσουν αλλά και να εξωφλησουν τις οφειλές.

Η αλήθεια όμως είναι πως οι υπηρεσίες και οι οργανισμοί στους   οποιους κατατίθενται οι εν λόγω εντολές, δεν κάνουν τίποτα από τα δύο. Πέραντης απάντησης που στέλνουν σε   καποιους  πολίτεςεκπρόθεσμα, γιατί την στέλνουν σε μεγαλύτερο διάστημα από τις 5 που αναφέρει η εντολή, η απάντηση τους δεν αγγίζει καθόλου την ουσία της εντολής, δηλαδή δεν   προβαινουν   σε   αιτιολογημενη   απορρριψη   και   σε   ποινικη   διωξη   κατά   του   εντολεα   ως   εχουν   υποχρεωση,   στην   περιπτωση   που   η   εντολη   του   πολιτη   είναι   αναληθης   και   μη   νομιμη.

Γι’ αυτόν και μόνο τον λόγο μπορεί ο πολίτης που έχει κάνει την εντολή να καταγγείλει ακόμα και να μηνύσει την υπηρεσία που δεν έκανε ως όφειλε την δουλεία της, στα πλαίσια του νόμου. (σ.σ παρανομεί και κάνει κατάχρηση  εξουσίας )

Δεν φωνάζει τυχαία η Ελλήνων Συνέλευσις, προστατέψτε την περιουσία σας, διαφυλάξτε τα δικά σας  πριν είναι αργά. Το λέει φυσικά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό γιατί όλα είναι βασισμένα στους νόμους .

Οι εξώδικες εντολες πληρωμής λοιπον  έχουν και την ισχύ αλλά και την νομιμότητα να ξεχρεώσουν πρωτίστως τον κομιστή, αλλά ακόμα έχουν την δύναμη να δείξουν πως το λεγόμενο δημόσιο που λειτουργεί κατ’ ούσιαν για εμάς, στην πραγματικότητα μόνο για το δημόσιο συμφέρον δεν λειτουργεί.

Ενημερωθείτε σωστά για να μη μπορεί κανένας να σας λέει την «άποψη» του. Ελάτε σε ένα από τα 300 τοπικά δημοτικά γραφεία Ε.ΣΥ και κάντε όσες ερωτήσεις θέλετε μέχρι να κατανοήσετε πως η αλήθεια κρύβεται δίπλα σας, στην  προσωπική έρευνα  που πρέπει να κάνει ο κάθε ένας μας, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Ελάτε να μάθετε πως  δεν  είστε μόνοι σας σε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο και πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αγωγών κατά όσων έσπειραν ψευδές ειδήσεις τρομοκρατώντας  τους πολίτες. Αφήνοντας τους έτσι να θεωρούν πως είναι κάτι που στηρίζεται σε μια απάτη που όμως δεν μπορούν να αποδείξουν. Ωθώντας τους παράλληλα σε πράξεις   απελπισιας  που μπορούν να αποβούν σε μοιραίες πράξεις για τον εαυτό τους αλλά και την οικογένεια τους.

Δείτε ακόμα μερικά βίντεο που αφορούν αυτές τις εντολές πληρωμής.
Κάποια είναι για να δείτε τον τρόπο που ψεύδονται τα κανάλια της διαπλοκής.

https://www.youtube.com/watch?v=BGkRyrO06bs&t=8s

https://www.youtube.com/watch?v=wTzOXvTKZGI

https://www.youtube.com/watch?v=iPuShyzo5Cc

https://www.youtube.com/watch?v=CUB70d8GORY

https://www.youtube.com/watch?v=XXOIpBTXkLI

https://www.youtube.com/watch?v=ZQjpRFCvscw

Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ…
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΙΣ.. ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΤΡΆΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΊΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
.
ΣΚΕΨΟΥ
ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

Ηλίας Καλλέργης

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ