Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 από τις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί  πορεία σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης με έναρξη τον Λευκό πύργο από την Ελλήνων Συνέλευσις με στόχο την ενημέρωση κάθε συμπολίτη μας δια τα κληρονομικά κεφάλαια του Έθνους μας και τον τρόπο απεμπλοκής από τα μνημόνια και την κρίση. Οι Έλληνες είμαστε κληρονόμοι και τελικοί δικαιούχοι σε λογαριασμούς τρισεκατομμυρίων που μας αποκρύπτουν επί σειρά δεκαετιών όλοι μας οι θεσμοί.

Στην πορεία αυτή θα συμμετάσχουν οργανισμοί της Ελλήνων Συνέλευσις από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Η εποπτεία και συντονισμός της δράσης πραγματοποιείται από την Ελλήνων Συνέλευσις Διοίκηση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Εκπρόσωπος τύπου της ΔΠΚΜ

Δήμος Δημαρέσης

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΤΙΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑΜΑΣ…
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ…ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ…ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…ΕΛΛΑΣ… Ε.ΣΥ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.