Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Αν μας παρακολουθούν; ΔΕΙΤΕ… Ένας Έλληνας στην καταγωγή κατασκεύασε το σύστημα Argus με την υψηλότερης ανάλυσης κάμερα του κόσμου. 1,8 δις pixels! Ένα σύστημα που μπορεί να παρακολουθήσει τα πάντα ακόμη και από ύψος 5,5 χιλιομέτρων! Από αυτό το ύψος μπορεί να “δει” ακόμη και ένα πουλί κοντά στο έδαφος. Δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας. Είναι αλήθεια! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΖΙ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ, ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ”ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” Η ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ”ΕΥΚΟΛΙΑΣ”.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ;

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Ή ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!




ARVE

 

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΑ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ