ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΄΄ΕΙΔΗΣΕΙΣ΄΄ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ SITES ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

 

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΄΄ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ΄΄. 

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΄΄ΕΙΔΗΣΕΙΣ΄΄ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΟΥΣΙΑ ΄΄ΓΕΓΟΝΟΤΑ΄΄, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΔΙΠΟΔΟ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ LIFE STYLE ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΔΙΚΙΑ, ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΠΟΝΟ, ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ.α. πολλα, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΩΘΗΣΗ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΄΄ΕΙΔΗΣΕΙΣ΄΄ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΄΄ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ΄΄.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΟΝΟΒΟΡA ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΄΄ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ΄΄, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΟΠΩΣΗ, ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΄΄ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΄΄ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ΄΄ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ), ΣΥΝΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ (ΑΟΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ) ΚΑΣΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΙΤ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΓΩΝΑ, ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Η ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Η ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ. Η ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΄΄ΈΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, δηλ. ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΄΄ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ΄΄, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

http://www.protothema.gr/life-style/article/742808/my-style-rocks-i-ioanna-touni-moirase-egefalika-os-kounelaki-tou-playboy/

protothema.gr

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ...
ΠΕΡΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ" ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ
Πώς παραχωρούνται και σε ποια ιδιωτική εταιρεία πάνω από 500.000.000 τ.μ. δημόσιας γης;;; Ποια είναι...
Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ ΠΕΛΛΑΣ 14/7/2018
08-10-2018 ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ - ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ newsit.gr «Συντάξεις: Στήνεται βιομηχανία ελπίδας αντί 20 ευρώ το κεφάλι
ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - αίτηση-δήλωση Ελλήνων εξωτερικού για την συμμετοχή τους στις προσεχείς εκλογές του Ευρ...
Είναι ώρα να αφήσεις τα πολλά λόγια και την θεωρία στην άκρη
ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ Τ...
Ο Ν.ΜΕΝΕΓΗΣ ΜΙΛΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙ...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η Α...