Home Πολιτική ΑΡΑΓΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?

ΑΡΑΓΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?

ΑΡΑΓΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?
Reading Time: 3 minutes

ΑΡΑΓΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2018 ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟ ΜΥΘΩΔΕΣ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 552,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ(ΝΟΜΟΣ 4444/ΦΕΚ Α234), ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ 2016 Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ 532,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

ΑΡΑΓΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?
ΑΡΑΓΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?
ΑΡΑΓΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?

ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ (ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΕΛΕΚΤ. ΣΥΝΕΔΡ., http://www.elsyn.gr) ΣΤΗΝ ΣΕΛ. 112 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 770,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ 694 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ. ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ. ΟΠΩΣ Π.Χ. ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ Ή ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΞΙΑΣ.

ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ (ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝΤΑ ΚΑΤΑ 675 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΥΤΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) ΠΡΟΕΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ 2015 ΣΕ ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΣΑ ΠΡΑΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ»(Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ», ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΕ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΖΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Δ.ΔΗ.Χ. ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

2 ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ «ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ» ΧΩΡΑ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ. ΠΟΥ ΑΨΗΦΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?

ΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ» ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600+ ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ?

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΟΥ ΚΕΦΕΛΑΙΟΥ» ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΠΟΝΟΜΑΤΙ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ«, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 35% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ?

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ-ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ 67650/13 Κ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 15/11/17?

ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 320 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ?

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡ. 4444/Α234 ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣ ΠΛΑΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ (www.et.gr)?

ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΟΝΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ?

ΓΙΝΕ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !!!

Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ !!!

ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ !!!
 • ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡ...
 • ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕ 3 ΛΕΠΤ...
 • Χαρδαλιάς: Παρατείνεται ο εγκλεισμός lockdown και οι απαγορεύσεις για κυνήγι και ψάρεμα – Οι εξαιρέσ...
 • Όλα τα κόμματα και τα… κομματίδια που κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές
 • Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΙΑΓΚΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΧΩ 99.8 1-7-2019
 • Φυλακές Χαλκίδας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ
 • Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
 • Πλειστηριασμοί Μία ολόκληρη επαρχιακή πόλη έχει βγει στο σφυρί στο οκτάμηνο Ιανουαρίου  Αυγούστου 20...
 • Ευαγγελία Γιαδανού: "Δε γίνεται να συμβαίνουν όλα αυτά στη χώρα μας"
 • ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ
 • Για να μην ξεχνάς... Πρόσεξε τις λέξεις μια προς μια. Ολη η ουσία είναι στις έννοιες που εμπεριέχουν...
 • Exit mobile version