Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

    ΟΙ   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ  ROTHSCHILD  –  C I A  –   ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ROTHSCHILD
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ROTHSCHILD

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ROTHSCHILD

Oι τράπεζες δεν έχουν χρήματα ξεκινάνε μόνο με το μετοχικό τους κεφάλαιο. Tο νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα και σε όλα τα κράτη της Γης είναι κακώς δομημένο με αυτόν τον τρόπο. Ο τρόπος που κινείται  μία τράπεζα αγαπητοί μου δεν είναι σωστός. Τέθηκαν  λοιπόν οι δομές γιά τις τράπεζες στον πλανήτη και το πώς θα λειτουργούν. Κάθε τράπεζα ήταν ένα παραπληγικό λογιστικό μαγαζί, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Παραδείγματος χάρην καταθέτει κάποιος ένα εκατομμύριο, θα έπρεπε ο καταθέτης, όπου η τράπεζα δώσει δάνειο από τα χρήματά του, να γνωρίζει ποιος πήρε δάνειο, έτσι ξεκινήσανε οι τράπεζες.

Παλιά οι τράπεζες δεν ήταν έτσι. Παλιά  έβγαινε κάποιος ο οποίος είχε χρήματα και δάνειζε τα δικά του χρήματα. Σήμερα όμως που οι τράπεζες δανείζονται από την κεντρική σου τράπεζα όπου η κεντρική σου τράπεζα παρεμπιπτόντως πρέπει να είναι του κράτους, της Κύπρου ευτυχώς είναι κρατική, με παρέκκλιση προς τους Rothschild τι γίνεται ;

Έχουμε ένα θέμα λοιπόν, πας εσύ για ένα σπίτι στην τράπεζα που κάνει 200 χιλιάρικα και η τράπεζα θα σου δώσει τα 170, παίρνει το δάνειο βάση του νόμου του κράτους και παίρνει χρήματα με 1% από την κεντρική τράπεζα της Κύπρου άρα λοιπόν η κεντρική τράπεζα της Κύπρου έχει χρήματα του φορολογούμενου δεν έχει άλλα χρήματα. Τα ζωντανά τα άλλα δεν έβαλαν χρήματα είναι άφραγκα όλα!

Οι λαοί έχουν χρήματα και τα κράτη έχουν χρήματα, τα ζώα είναι άφραγκοι διαχειριστές και κοίτα τι κάνουν τώρα: παίρνει λοιπόν χρήματα του λαού του φορολογούμενου με 1% και τα δίνει στον ίδιο το λαό. Ο λαός πληρώνει με μια διαφορά 5 ή 6 % και κρατείτε ο τόκος! Άρα λοιπόν το κράτος δίνει τα χρήματα του λαού στις τράπεζες. ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ROTHSCHILD

Σήμερα όλα αυτά τα χρέη και όλα τα χρήματα είναι του λαού. Αν ήθελε αύριο η Κυπριακή Δημοκρατία κρατικοποιεί τις τράπεζες όλες επειδή έχει δώσει χρήματα με 1% τις πάει σε δίκη να πάρει τα ρέστα και ότι επενδύσεις έχουν κάνει, τους τα παίρνει όλα! Βγάζει κέρδος το κράτος, δανείζει τον πολίτη με 1% και κάνει ρυθμίσεις δανείων. Όμως θέλω να καταλάβετε ότι το κράτος αυτό δεν διοικείτε στην Κύπρο από Κύπριους ούτε στην Ελλάδα από Έλληνες με αποτέλεσμα να διοικείται  από  Σιωνιστικά καθάρματα  όπου εντελώς τυχαία  όλοι  οι τραπεζίτες είναι  στη CIA

 

CIA - C.I.A.
CIA – C.I.A.

Ο  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  ΡΟΛΟΣ  ΤΗΣ  CIA  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΣΥΝΘΗΚΗ  BRETTON WOODS

Μην μπερδεύεστε, η   CIA    δεν είναι μυστική  υπηρεσία  των  Ηνωμένων  Πολιτειών, είναι μία εταιρία, δεν θα έλεγα καν  τη λέξη  μυστική, αυτοί το κάνανε μυστική  η οποία ξεκινάει  από το καταπίστευμα  για να φροντίζει ό,τι τα χρήματα των πολιτών πηγαίνουν πάντα στους πολίτες.

Η CIA είναι υπηρεσία των ανθρώπων και θα το αποδείξω και θα φτάσουμε σε πολύ βαθιά κομμάτια και αυτή η υπηρεσία τώρα ανήκει στα ανθελληνικά και στα Σιωνιστικά κατάπτυστα μιάσματα τα οποία βάζουν αυτήν την υπηρεσία να κάνουν από πραξικοπήματα εώς τρομοκρατικές ενέργειες. Όμως είναι υπηρεσία γιά τον πολίτη. Αν δείτε στον Αμερικανικό ισολογισμό δεν πληρώνει ποτέ η Αμερική την CIA.

Νίκος Αμάραντος : Από πού βρίσκει τότε τα χρήματα κύριε Σώρρα ;

Αρτέμης Σώρρας : Από τα παγκόσμια ταμεία ξεκίνησε με  56 δις  δηλαδή προσέξτε τώρα, η Αμερική είναι θεματοφύλακας μην μπερδευτούμε δηλαδή η  Federal  είναι παγκόσμιο μαγαζί, είναι η κεντρική τράπεζα η οποία είναι ιδιωτική και είναι οι δυνάστες των Αμερικανών αλλά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι για τα παγκόσμια ταμεία η Federal είναι το εκτελεστικό όργανο που πληρώνει όλα τα παγκόσμια ταμεία δηλαδή η Federal δεν μπορεί ποτέ να μπει στην Αμερική επειδή υπάρχει ένα κρυφό σύστημα αόρατο ακριβώς πάνω από την Federal εκεί που είναι και οι αόρατοι άνθρωποι που λέμε όπου είναι 800 φορές μεγαλύτερο από αυτό που βλέπετε από κάτω διακινούνται τεράστια ποσά.

Σήμερα αν θέλετε να σας πω η Κύπρος που κρύβει τα ποσά αυτά ; Αυτά τα ποσά κάπου πηγαίνουν που σημαίνει ό,τι υπάρχουν  ειδικοί  κωδικοί   σε όλες οι τράπεζες. Όταν ένας τραπεζίτης μπεί στο σύστημα μιάς τράπεζας, η τράπεζα Κύπρου για παράδειγμα, ο τραπεζίτης βλέπει μόνο αυτό το σύστημα που έχει ένα κωδικό να μπαίνει στο σύστημα της τράπεζάς του.  Εάν  έρθει  ένας  άλλος ειδικός  άνθρωπος  του καθεστώτος  θα δείτε  ότι όταν  θα  βάλει  τον κωδικό του  εμφανίζεται  ένα άλλο σύστημα  πάνω  στην τράπεζα δηλαδή υπάρχει ένας παράλληλος δρόμος είναι σαν ένα παράλληλο σύμπαν. 

Πρέπει να καταλάβετε τι σας λέω μερικοί που ξέρουν βαθιά οικονομικά αντιλαμβάνονται τι ακριβώς λέω άρα λοιπόν μέσα στις δικές μας τράπεζες τις γήινες αυτές που αναγνωρίζουμε και αυτές που πληρώνουμε τα δανικά μας και τις κάρτες μας ακριβώς από πάνω υπάρχει ένα παγκόσμιο σύστημα με παγκόσμιους νόμους γι’ αυτό και ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα είναι παγκόσμιο άρα λοιπόν βλέπεις ένα άλλο σύστημα να τρέχει που δεν σε ρωτάει κανένας πόσα λεφτά βάζει και τι κάνει, δεν έχεις καμία γνώση των συναλλαγών απλά εμφανίζεται γιατί πρέπει αυτό το σύστημα κάπου να πατάει.

Ολόκληρος ο πλανήτης και όλες οι τράπεζες είναι μία μεγάλη πλατφόρμα γι’αυτό και πάντα διοικούνται από την CIA. Ειδικά οι κεφαλές όλων των τραπεζών πρέπει να είναι πάντα από την CIA. Η CIA δεν είναι μία μυστική υπηρεσία για να προσέχει την Αμερική. Με νόμο η CIA απαγορεύεται να είναι μέσα στην Αμερική δεν κάνει καμία δουλειά μέσα στην Αμερική. Τι νομίζετε ότι είναι μυστική υπηρεσία της Αμερικής ; θεματοφύλακες …..

Νίκος Αμάραντος : Αυτή η εντύπωση όμως έχει δοθεί κύριε Σώρρα.

Αρτέμης Σώρρας : Εντάξει από την τηλεόραση, όμως εδώ σας είπα ότι ζούμε τα αληθινά ψέματα θα αποκαλύψουμε αλήθειες και πως ακριβώς είναι τα πράγματα.

CIA - C.I.A.
CIA – C.I.A.

Η CIA δημιουργήθηκε μετά την συνθήκη του Bretton Woods(1944) όταν μπήκαν 44 χώρες. Στην Ελλάδα η CIA είναι από το 1944 και δεν είναι ο ρόλος της για να σε προσέχουν οι Αμερικάνοι. Η CIA είναι υπηρεσία η οποία όλα τα κράτη που ήταν στο Bretton Woods και στο παγκόσμιο καταπίστευμα άνοιξαν γραφεία στις χώρες αυτές για να διαφυλάσουν  και να προστατεύουν τα χρήματα των πολιτών των κρατών αυτών. Απεναντίας δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτή η υπηρεσία είναι σαν την αστυνομία. 

Ξεκίνησε αυτή η αστυνομία να σε προστατεύει και μπορεί κάποια στιγμή αν την πάρει ένας ιδιώτης να πουλάει γυναίκες, να κυνηγάει τους άλλους που πουλάνε γυναίκες και δεν πουλάει η αστυνομία, να πουλάει ναρκωτικά αλλά να κυνηγάει τον ιδιώτη που πουλάει ναρκωτικά ενώ πουλάει και η αστυνομία. Θέλω να πω λοιπόν η ίδια η αστυνομία είναι μέσα στην παρανομία ή μέσα στην καταδολίευση ή μέσα στην καταδυνάστευση. Άρα λοιπόν έχεις μία εταιρία φύλαξης (security) του τραπεζικού ιστού και του παγκόσμιου πλούτου του γιατί αυτό προβέπει η διαδικασία του παγκόσμιου καταπιστεύματος. Συμφωνήσαμε όλες οι χώρες πως θα λειτουργήσει ο πλανήτης. Τώρα λοιπόν βλέπουμε μία υπηρεσία η οποία είναι των ανθρώπων να στήνουν και να φτιάχνουν ανθρώπους να κατασκευάζουν πάρα πολύ κακό, να βλέπεις ότι τελικά οι υπηρεσίες δουλεύουν για τους Rothschild, για τους ιδιωτικούς δυνάστες, και να μην δουλεύουν για την ανθρωπότητα.
Ο  ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ  ΣΚΛΗΡΟΣ  ΔΙΣΚΟΣ  ΣΤΗΝ  ΒΟΥΛΗ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  &  Ο  ΑΦΑΝΗΣ  ΕΛΛΗΝ  ΜΕ ΤΑ  6.500 ΑΚΙΝΗΤΑ  ΚΑΙ  ΤΑ  800 ΔΙΣ  ΣΕ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ROTHSCHILD
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ROTHSCHILD

Νίκος Αμάραντος : Αυτό ήθελα να πω δηλαδή δουλεύουν για άλλους στην ουσία είναι άλλος ο ρόλος τους για τα αφεντικά που έχουν χωρίς να είναι όμως αφεντικά οι ίδιοι.

Αρτέμης Σώρρας : Ναι, μα τα αφεντικά είναι λογιστές και διαχειριστές.

Κλέψανε και θα γίνει ο χαμός στον πλανήτη και πειράξανε χρόνια από τα παγκόσμια ταμεία και με αυτά τα παγκόσμια ταμεία τώρα σε καταδυναστεύουν. Πληρώνουν τις κυβερνήσεις, μπορεί να σου πληρώνουν τον Αναστασιάδη, τον Παπανδρέου και τα λέω μετά λόγου γνώσεως αυτά γιατί τις επόμενες μέρες θα δείτε ωραία χάλια.

Θα δείτε μία CIA να έχει ανθρώπους στην Ελλάδα να έχουν έχει τρις και θα νιώσετε ότι ο Σώρρας είναι φτωχός. Θα αντιληφθείτε λοιπόν κάποια ζωντανά που λέγανε γιατί δεν τον γράφουνε τα φόρουμ, τα περιοδικά, θα δείτε έναν άνθρωπο που είναι φυλακή στην Ελλάδα ο  οποίος έχει 800 δις σε Ελληνικό λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα και θα πείτε «καλά ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ;» θα δείτε έναν άνθρωπο που είναι στην φυλακή ….

Νίκος Αμάραντος : Λέω είναι άγνωστο όνομα αυτό ή είναι από τα επιφανή ονόματα ;

Αρτέμης Σώρρας : Όχι για εσάς είναι άγνωστο όμως για την CIA είναι γνωστό γιατί ξέρετε οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν πάρα πολλά άτομα και μυστικά άτομα.

Βλέπεις λοιπόν έναν άνθρωπο ο οποίος έχει 6.500 ακίνητα στην Ελλάδα. Όταν μιλάω για ακίνητα δεν θα μιλήσω ποτέ για γκαρσονιέρα και για δυάρι, θα μιλήσω για ακίνητα από Mall και πάνω, οικοδομικά τετράγωνα ολόκληρα σε όλη την Ελλάδα.

Όταν λοιπόν ένας Άνθρωπος έχει 6.500 ακίνητα τα οποία αυτά 6.500 ακίνητα είναι εταιρία και ακίνητο. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καθόλου φορολογική δήλωση είναι λεφτά της CIA! Τι θέλει λοιπόν η CIA στην Ελλάδα ;

Να σας πω κάτι: μην πιστέψετε ποτέ ότι έχει μόνο έναν άνθρωπο η CIA στην Ελλάδα, μπορεί να έχει 10 μπορεί να έχει 15. Όταν εμείς ξέρουμε τον έναν όπου αυτός ο ένας λέει ότι έχει 6500 ακίνητα και το αποδεικνύει όταν αυτός ο ένας άνθρωπος έχει από 600 δις έως 800 δις λογαριασμό στην Ελλάδα  τότε ο Σώρρας φτωχός δεν είναι δηλαδή ; Βλέπεις λοιπόν τι κάνει η CIA ; Τι θέλει αυτή η υπηρεσία να έχει αυτά τα λεφτά; και τι θέλει αυτή η υπηρεσία να μου ορίζει να μου καθορίζει το Real Estate ; Φαντάζεστε τι έχει κάνει; το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει ένας μεγάλο σκάνδαλο το οποίο θα το εξετάσουμε και θα το βγάλουμε με τον τρόπο που θα το βγάλουμε στις επόμενες μέρες. 

Ο άνθρωπος αυτός ομολογεί πως έχει δώσει 140 δις από το 1967 και δώθε σε όλα μου τα πολιτικά παιδιά !!! Αυτό είναι η καθημερινή ζωή της Ελλάδος, των υπηρεσιών, και των ανθρώπων. Εν πάση περιπτώση για να μην ξεφύγουμε από το θέμα θα σας πω ότι δηλώνουνε κάποιες πληροφορίες που θα τις ελέγξουμε και αυτές. Η βουλή των Ελλήνων έχει ενημέρωση για όλα αυτά τα ποσά με σφραγισμένο σκληρό δίσκο, θα το μάθουμε αν το έχει είναι εύκολο. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τώρα τι συμβαίνει στην Ελλάδα ; και από πού έχουνε βγει αυτά τα χρήματα μου λέτε ;  Άρα λοιπόν βλέπουμε έναν άνθρωπο με 6.500 ακίνητα και μπορεί να υπάρχει και ένας 2ος και ένας 3ος και ένας 4ος που απλά δεν το ξέρουμε ;
Αντιλαμβάνεστε γιατί δεν έχει γίνει κτηματολόγιο στην Ελλάδα ;  Έγινε ποτέ κτηματολόγιο στην Ελλάδα ; Όλες οι χώρες του κόσμου έχουνε εμείς γιατί δεν έχουμε ;

Νίκος Αμάραντος : Εμείς είμαστε 100 χρόνια πίσω στο κτηματολόγιο.

Αρτέμης Σώρρας : Δεν είσαι πίσω αγαπητέ μου, πώς θα κάνεις κτηματολόγιο ; ένας άνθρωπος έχει 6.500 ακίνητα σου λέω τώρα που θα βγούνε αυτά τα ακίνητα; όταν θα χτυπάς το Google Earth πρέπει να σου βγάλει τα ακίνητα γωνία τάδε τίνος είναι, σε αυτόν τι θα βάλουν; CIA θα βάλουνε απάνω ; Βλέπετε λοιπόν τι μου έχουν κάνει στην χώρα μου; Δεν τα ξέρετε αυτά, δεν οφείλετε να τα μάθετε ; δηλαδή συγνώμη συν-Έλληνες και Κύπριοι δεν θέλετε να μάθετε τι έχει συμβεί στο σπίτι σας ;

Αρτέμης Σώρρας 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ