Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ? ΑΑΔΕ Ν.4389/2016
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ? ΑΑΔΕ Ν.4389/2016

Ε.ΣΥ.   ΕΝΑΝΤΙΟΝ   Α.Α.Δ.Ε   ΜΙΑ ΜΑΧΗ  ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Όσο και ας μη θέλουμε να το «πιστέψουμε» στην Ελλάδα του εκσυγχρονισμού και της εξέλιξης,της αριστεράς και της προόδου, της εθνικής απαξίωσης και του πολυξερισμού. Του πάντα επίκαιρου Σουρή, που μας έλεγε «Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.» κάποια θέματα παραμένουν taboo…

Οι περισσότεροι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες αν και λένε πως γνωρίζουν το τι συμβαίνει στην χώρα του, αγνοούν τα βασικά θέματα που έχουν να κάνουν με την ίδια τους την ύπαρξη… και φυσικά δεν τα πιάνουν στο στόμα τους ούτε γι’ αστείο!!

Αγνοούν ή αδιαφορούν όμως;

Τι θέλω να πω με αυτό….

Αν όχι όλοι οι Έλληνες, σίγουρα η πλειοψηφία τους,  το τελευταίο τετράμηνο έμαθαν με τον χειρότερο τρόπο, από τα κανάλια της διαπλοκής και των συμφερόντων ποια είναι η Ε.ΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσις).
Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;
Τι κρύβουν;
Τι δεν θέλουν να μάθουμε;

Από την άλλη, τα ίδια κανάλια, ενώ κρύβουν σημαντικές αλήθειες για την Ε.ΣΥ,  κρύβουν την πραγματικότητα για την Α.Α.Δ.Ε (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) που στην ουσία δημιουργήθηκε για να λυμαίνεται στον πλούτο και στα έσοδα των πολιτών αυτής της χώρας, να κατάσχει να φορολογεί και να εισπράττει άνευ εποπτείας του κεντρικού κράτους. Σε αυτό σίγουρα υπευθυνοι  δεν θα μπορούσαν να είναι τα μέλη του Πολιτικού Φορέα του Έθνους Ελλήνων Συνέλευσις.

Τελικά θέλουν ενημερωμένους πολίτες; Ή τους συμφέρει ο πολίτης να είναι πειθήνιο όν στις ορέξεις τους;

Ε.ΣΥ VS Α.Α.Δ.Ε ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ε.ΣΥ VS Α.Α.Δ.Ε ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Για να δούμε λίγο κάποια θέματα που ίσως αγνοούμε…. Ή αδιαφορούμε γι’ αυτά!!!

Από 1/1/2017 οι Έλληνες φορολογούμενοι,θα πρέπει να γνωρίζουν πως είναι μέλη τηςΑνεξάρτητης Αρχής Δημοσιών Εσόδων (ΦΕΚ 94 ν.4389/2016). Μια νέα ανεξάρτητη αρχή από τις πολλές που έχει ζήσει η Ελλάδα του 20ου Αιώνα. Με λίγα λόγια είμαστε σχεδόν όλοι μέλη μιας ιδιωτικής εταιρίας φάντασμα, η οποία έχει αντικαταστήσει την Γενική Γραμματεία Δημοσιών Εσόδων στην είσπραξη των εσόδων του κράτους.

ΗΑ.Α.Δ.Εόπως θα την συναντήσετε οι περισσότεροι, μπήκε στην ζωή μας πραγματικά σαν ΦΑΝΤΑΣΜΑ, μιας και είναι μια ιδιωτική εταιρία, άυλη, χωρίς νομική προσωπικότητα και με πολλές δικαιοδοσίες που οι περισσότερες είναι αντισυνταγματικές. Φυσικά εδώ θα πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι πρώτα και κύρια αν ισχύει το σύνταγμα, σε καιρούς μιας νεόδμητης αποικιοκρατίας που χτίζεται σήμερα. (σ.σ το μνημόνιο μιλάει καθαρά για το αγγλικό δίκαιο, ένα δίκαιο που χρησιμοποιείται επί το πλείστον σε αποικίες).

Πολλοί από τους Έλληνες λοιπόν, λόγω της εξαφάνισης του θέματος από τα ΜΜΕ, (σ.σ είναι δυστυχώς ο μοναδικός τρόπος ενημέρωσης τους) πιστεύουν πως είναι ακόμα μια μεταρρύθμιση για το καλό μας, ένα ακόμα πολυνομοσχέδιο στα πολλά που έχουν εφαρμοστεί. Μια συμφωνία στην υποταγή μας στα ¨ΜΝΗΜΟΝΙΑ¨ και τους δανειστές.

Ακούνε και τον ίδιο τους τον πρωθυπουργό να λέει πως η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων είναι πλέον μια ανεξάρτητη αρχή, αλλά δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία για να κατανοήσουν τι σημαίνει αυτό… αρκεί που το λέει κάποιος «επίσημος».

Τι είναι όμως μια ανεξάρτητη αρχή για κάποιο κράτος;
Τι μπορεί να εξυπηρετεί;
Είχαμε στο παρελθόν άλλες ανεξάρτητες αρχές;

Ας δούμε μερικά στοιχεία για να μας λυθούν οι παραπάνω εύλογες απορίες.

Η πρώτη κιόλας ανεξάρτητη αρχή, ήταν η μέχρι πρότινος εφορίαμας .. μια δημιουργία του Βασίλειου της Ελλάδος το 1854, ένας εισπρακτικός μηχανισμός στα χέρια των Τραπεζιτών και του συστήματος της Κομματοκρατίας… από ΤΟΤΕ…..

Η δεύτερη αρχή που συστάθηκε στο Ελληνικό κράτος ήταν και κάτι το πρωτόγνωρο… γιατί δεν αφορούσε τους Έλληνες ιθαγενείς, αλλά τους υπηκόους Ισραηλίτες που κατοικούσαν στην Ελλάδα και ενεργοποιήθηκε το 1920. (σ.σ να σημειώσω εδώ πως το κράτος του Ισραήλ «γεννήθηκε» το 1948 μετά από πολλές περιπέτειες και συνεργασίες). Αυτή η αρχή λοιπόν ονομάστηκε Κ.Ι.Σ(Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) και έχει ακόμα και σήμερα την μορφή του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (σ.σ κράτος εν κράτη με λίγα λόγια, με ότι σημαίνει αυτό).

Η τρίτη και σημαντικότερη ανεξάρτητη αρχή μέχρι εκείνη την ώραγι’ αυτή τηνάμοιρη χώρα, όπως την κατάντησαν, ήρθε λίγα χρόνια μετά, με την ίδρυση της ΚΤτΕ(Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος – 1927) που διαδέχθηκε την Εθνική Τράπεζα του Ρόθτσιλντ που καθόριζε μέχρι εκείνη την στιγμή την οικονομική πολιτική της Ελλάδος.Ήταν η τράπεζα που μέχρι να μπούμε στην Ευρωπαϊκή νομισματική ένωση ήταν αυτή που εξέδιδε το νόμισμα μας, πάντα με τόκο…… οι περισσότεροι την γνωρίζουν σαν μια κρατική τράπεζα…. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ;;;

Ε.ΣΥ VS Α.Α.Δ.Ε ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ε.ΣΥ VS Α.Α.Δ.Ε ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος για όσουςαγνοούν το γεγονός, είναι ακόμα μιαιδιωτική τράπεζα που το κράτος μας έχει μόνο ένα μικρό ποσοστό… αλλά καμία εποπτεία ή έλεγχο…Πως γίνετε αυτό θα ρωτήσουν πολλοί!!

Όλα μπορούν να γίνουν στην Ευρώπη των Τραπεζιτών και των πολιτών που εξακολουθούν να αρέσκονται στην μόνη πηγή πληροφόρησης, την πεποίθηση τους, ή το κόμμα που υποστηρίζουν.

Σε αυτό το σημείο παρακολουθήστε ένα ρεπορτάζ για την Τράπεζα της Ελλάδος για να κατανοήσετε και τον λόγο ύπαρξης της:

https://www.youtube.com/watch?v=Yzd4yfa8vQc

Σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι άνωθεν και έξωθεν ανεξάρτητες αρχές που είχαν βάλει οι περισσότεροι αλλογενείς πολιτικοί μας μέσω της κομματοκρατίας εκατοντάδες χρόνια στην χώρα μας, ενόψει μνημονίων και εκχώρησης ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ αποφάσισαν να κάνουν και μια ακόμα, την χειρότερη…

Αυτή τη φορά, σαν να ήθελαν να μας δείξουν πόσο κορόιδα μας θεωρούν, την ονόμασαν «ΑΡΧΗ»

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Η αρχή όλων των Αρχών…

Ο λόγος σύσταση της κατά τα λεγόμενα των πολιτικών;

  • Η υπόσχεση στους δανειστές μέσω των μνημονίων.
  • Η βεβαίωση και η είσπραξη όλων των φορολογικών και τελωνειακών εσόδων. (αφού δεν μπορεί να το κάνει το άχρηστο και αναρμόδιο κράτος)

Οι πραγματικοί λόγοι της σύστασης της, ακόμα και σήμερα που διαβάζετε αυτό το κείμενο μένουν αναπάντητοι..
Αν και χιλιάδες Έλληνες αυτόχθονες, καταγγέλλοντας την, απευθυνόμενοι ερωτήματα στους ιθύνοντες αλλά και στους μη ιθύνοντες του πολιτικού μας βίου για την σύσταση της, απροκάλυπτα δεν απαντούν, ή αγνοούν τους πραγματικούς λόγους ύπαρξης αυτής της φαινομενικά υπεκυβέρνησης..

Δεν έμειναν μόνο εκεί όμως, προχώρησαν και σε μηνυτήριες αναφορές προς αυτούς, διότι η ΑΑΔΕ έχει δικαιοδοσία και λόγο σε άλλα 10 σημαντικά χαρτοφυλάκια υπουργείων που είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του κεντρικού κράτους. (ΥΓΕΊΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΜΥΝΑ Κ.Ο.Κ) και ας είναι μια ιδιωτική εταιρία φάντασμα.

Πολλοί αν διαβάσουν το ΦΕΚ 94 ν.4389/2016μόλις από τα πρώτα άρθρα του θα κατανοήσουν με σαφήνεια ποιοι είναι οι λόγοι που συστάθηκε… ΑΝ μπει στην διαδικασία και το διαβάσει όλο, τότε θα κατανοήσει πλήρως τον δόλιο τρόπο που αποφάσισαν οι πολιτικοί διαχειριστές μας, να μας αποτελειώσουν.

Παρ’ όλα αυτά, η άγνοια της πλειοψηφίας του κόσμου για την ΑΑΔΕ, πρωτοφανής..

Μα πως θα μπορούσε άλλωστε να μην υπάρχει αυτή η άγνοια, όταν δημοσιογράφοι, πολιτικοί, δικηγόροι, λογιστές, είτε αγνοούν πραγματικά την ύπαρξη της και τις αρμοδιότητες της, είτε  με δόλο   παραλειπουν   να   ενημερωσουν   τους   πολιτες,   όπως   κανουν   σε   κάθε   σοβαρο   θεμα   που   θα   θιξει  τα   συμφεροντα  της  τραπεζοκινουμενης   κομματοκρατιας..

Και γιατί σε αυτό το σημείο ομιλω   για δόλο;

Μα είναι πασιφανές… όλοι οι παραπάνω γνωρίζουν εκ της θέσεως τους την ύπαρξη αυτής της αρχής, και όλοι βολεμένοι από το σάπιο σύστημα της Κομματοκρατίας κρατάνε κρυφούς τους «φόβους» τους για να μην υπάρξει γενική αγανάκτηση από τον κόσμο που τους θεωρεί αξιόπιστους. Γιατί πολλοί από αυτούς θα χάσουν τις δουλείες τους, όντας ανύπαρκτοι να υπερασπιστούν τα δίκαια του πολιτων, των κυρίαρχων πολιτων,  που αγνοουν   την δύναμη τους σαν ιδιοκτητων αυτής της χώρας.

Και ενώ την ίδια ώρα οι πολίτες αγνοούν την δύναμη τους που θελημένα τους άρπαξε η τραπεζοκινουμενη Κομματοκρατία μέσω των εκλογών, Υπάρχει μια νέα πολιτική δύναμη που στηρίζετε καθαρά  στους   ελληνες   πολιτες, στο Έθνος των Ελλήνων,  μακρυα   από   κάθε   κομματικη,   δογματικη   η   ιδεολογικη   χροια,  κάτι που έχουμε ξεχάσει οι περισσότεροι. (σ.σ να θυμηθούμε εδώ, πως δεν λέμε κρατική οδό ή κρατικός εναέριος χώρος, αλλά εθνική και εθνικός).

Ε.ΣΥ VS Α.Α.Δ.Ε ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ε.ΣΥ VS Α.Α.Δ.Ε ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αυτή η πολιτική δύναμη λοιπόν, που από τον Σεπτέμβρη του 2015 ελαβε    και   επισημη    εκφραση με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/2015 από τον Άρειο Πάγο, δεν είναι άλλη από τον  Πολιτικο Φορέα ΄΄Ελλήνων Συνέλευσις΄΄, που θέλει να ενώσει όλους τους έλληνες και με την εντολή των κυριάρχων και ιδιοκτητών αυτής της χώρας,  να εγκαθιδρυσει   πραγματικη   δημοκρατια  (δημοκρατια= το   κραττειν   τω   δημω   δηλ.  η   ισχυς   του   δημου,   των   δημοτων)   οπου   οι   ιδιοι   οι   πολιτες   πλεον   εμσα   από   την   θεσμοθετημενη   συμμετοχη   τους   στους   δημους,   θα   αναλαβουν   οι   ιδιοι   την   διακυβερνηση   της   χωρας,   βαζοντας   τελος   στην   δυναστευτικη   κομματοκρατια.

Είναι ο μοναδικός πολιτικός Φορέας που τα έχει βάλει με το σύστημα της Κομματοκρατίας αλλά και όλου του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος, και εκείνοι το πολεμούνλυσσαλέα…

Είναι αυτή η πολιτική δύναμη, που δίνει όλες τις πληροφορίες στους πολίτες ώστε να σταματήσουν να αγνοούν πως η εντολή τους έχει την δύναμη που χρειάζεται για να κάνουν την πλήρη ανατροπή. Πως είναι η μοναδική εναλλακτική επιλογή, που στηρίζεται στην καθαρή βούληση των ελευθέρων πολιτών που θέλουν να διοικήσουν οι πιο άξιοι την χώρα, με αξίες, αρχές και πραγματικούς νόμους.Οι άξιοι που θα βγουν από τις πιο δημοκρατικές διαδικασίες ανάμεσα από τους ίδιους. Βασιζόμενοι στο «Εκλέγειν» και στο «Εκλέγεσθαι».

Επίσης είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που ενώ οι περισσότεροι πολίτες αγνοούν την ύπαρξη της ΑΑΔΕ και τον εθνοκτόνο χαρακτήρα της, αψηφούν τις σειρήνες και καταγγέλλουν την ύπαρξη της, μηνύουν τους υπογράφοντες και περιμένουν τους εισαγγελείς της χώρας να πράξουν αυτό που έχουν ορκιστεί να κάνουν για την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

Είναι μια μάχη με το ΚΑΘΕΣΤΩΣ της ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ..

Μια μάχη που πρέπει να δώσει κάθε Έλληνας που σέβεται τον εαυτό του και αγαπάει την Πατρίδα του….

Η Ελλήνων Συνέλευσις συνεχίζει να ξεμπροστιάζει κάθε τι που  είναι κατά του Έλληνα και του Ανθρώπου….

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!

Ε.ΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ      Σ-ΥΝΤΑΞΟΥ    Υ-ΠΕΡΕΧΕΙΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΈΝΟΥ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ