Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Αφου τα κανάλια και τα κόμματα χρωστάνε στις τραπεζες ΤΙ ειδήσεις και ενέργειες περιμένεις από αυτούς ;
Αφου τα κανάλια και τα κόμματα χρωστάνε στις τραπεζες ΤΙ ειδήσεις και ενέργειες περιμένεις από αυτούς ;

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΗΝ ”ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ” ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ 12/12/2017.

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ  ΕΚΠΟΜΠΗΣ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ  ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ  ΑΣΑΦΕΙΣ  ΚΑΙ   ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΥ  ΥΠΟΒΑΘΜΙZΟΥΝ   ΤΟ   ΚΥΡΟΣ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΘΙΓΟΥΝ   ΤΟΥΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ  ΤΩΝ ΄΄Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄,   ΟΣΟΝ   ΑΦΟΡΑ   ΤΟΥΣ   ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ   ΣΚΟΠΟΥΣ   ΤΩΝ    ΠΟΥ   ΣΥΝ   ΤΟΙΣ   ΑΛΛΟΙΣ   ΕΙΝΑΙ   Η   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ   ΤΗΣ   ΧΩΡΑΣ   ΜΑΣ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΜΕΓΓΕΝΗ   ΤΩΝ   ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   Η   ΑΜΕΣΗ   ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ   ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ   ΤΟΥΣ ,  ΔΙΧΩΣ ΝΑ  ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ’ ΟΨΙΝ  ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ Μ.Μ.Ε.

ΤΟ   ΔΕΛΤΙΟ  ΘΑ  ΤΟ  ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://alfeiospotamos.gr/?p=30322

ΣΥΝΕΠΩΣ   ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ  ΝΑ  ΕΧΟΥΝ   ΛΟΓΟ  ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ  ΟΙ  ΠΛΕΥΡΕΣ,  MONON  ΩΣ   ΕΝΕΡΓΕΙΑ   ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΣΑ   ΔΟΛΟ  ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ   ΕΚΛΗΦΘΕΙ    ΚΑΙ   ΩΣ   ΕΥΘΕΙΑ   ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ   ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ   ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ    ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΤΕΘΕΙ   ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΤΗΣ  ΚΟΙΝΗΣ  ΓΝΩΜΗΣ   ΑΠΟ   ΤΕΤΟΙΟΥ   ΕΙΔΟΥΣ   ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ   ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

ΜΕ  ΒΑΣΗ  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΚΑΙ ΤΑ  ΑΡΘΡΑ:
‘Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

  1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
    2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

‘Αρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου)

  1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του κράτους.
    2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.
    3. H κατάσχεση εφημερίδων και άλλων εντύπων, είτε πριν από την κυκλοφορία είτε ύστερα από αυτή, απαγορεύεται.
    Kατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η κατάσχεση, με παραγγελία του εισαγγελέα, μετά την κυκλοφορία:
    α) . . . β) . . . . γ) . . .  δ) . . . .
  2. . . . . .
  3. Καθένας ο οποίος θίγεται από ανακριβές  δημοσίευμα  ή εκπομπή έχει δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης  έχει  αντιστοίχως  υποχρέωση πλήρους  και  άμεσης  επανόρθωσης.   Καθένας ο οποίος  θίγεται από υβριστικό ή δυσφημιστικό δημοσίευμα ή εκπομπή έχει, επίσης, δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης  έχει αντιστοίχως  υποχρέωση άμεσης  δημοσίευσης  ή μετάδοσης  της απάντησης. Νόμος ορίζει τον τρόπο με τον οποίο ασκείται το δικαίωμα απάντησης και διασφαλίζεται η πλήρης και άμεση επανόρθωση ή η δημοσίευση και μετάδοση της απάντησης.
    6. Tο δικαστήριο, ύστερα από τρεις τουλάχιστον καταδίκες μέσα σε μία πενταετία για διάπραξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στην παράγραφο 3, διατάσσει την οριστική ή προσωρινή παύση της έκδοσης του εντύπου και, σε βαριές περιπτώσεις, την απαγόρευση της άσκησης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος από το πρόσωπο που καταδικάστηκε, όπως νόμος ορίζει H παύση ή η απαγόρευση αρχίζουν αφότου η καταδικαστική απόφαση γίνει αμετάκλητη.
    **7. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την αστική και ποινική ευθύνη του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης και με την ταχεία εκδίκαση των σχετικών υποθέσεων.
    8. Nόμος ορίζει τις προϋποθέσεις και τα προσόντα για την άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.
    **9… . . .  . .

ΚΑΙ Αρθρο 15: (Κινηματογράφος, φωνογραφία, ραδιοφωνία, τηλεόραση)

  1. Oι προστατευτικές για τον τύπο διατάξεις του προηγούμενου άρθρου δεν εφαρμόζονται στον κινηματογράφο, τη φωνογραφία, τη ραδιοφωνία, την τηλεόραση και κάθε άλλο παρεμφερές μέσο μετάδοσης λόγου ή παράστασης.
    **2. Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. O έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει. O άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας.
    Νόμος ορίζει τα σχετικά με την υποχρεωτική και δωρεάν μετάδοση των εργασιών της Βουλής και των επιτροπών της, καθώς και προεκλογικών μηνυμάτων των κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

ΩΣ  ΜΕΛΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΄΄Ε.ΣΥ –  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄  ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ  ΚΑΘΕ  ΕΝΝΟΜΟΥ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ  ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ  ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΙΔΙΟΤΗΤΑ   ΜΟΥ   ΩΣ   ΜΕΛΟΣ   ΤΟΥ   ΩΣ   ΑΝΩ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,
ΣΑΣ  ΚΑΛΩ  ΝΑ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ  ΤΗΝ  ΑΛΗΘΕΙΑ,  ΑΝΑΚΑΛΩΝΤΑΣ  ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΤΟΥ   ΚΑΝΑΛΙΟΥ   ΣΑΣ  ΤΑ  ΠΕΡΙ  ΟΠΑΔΩΝ  ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΦΟΒΟΥ  ΣΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΕΡΙ   ΔΗΘΕΝ   ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ   ΤΩΝ   ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ   ΟΣΩΝ   ΕΧΟΥΝ   ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ   ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ   ΠΛΗΡΩΜΗΣ   ΤΩΝ   ΧΡΕΩΝ   ΤΟΥΣ   ΣΕ   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   ΚΑΙ   ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΚΑΙ  ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ     ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ  ΣΕ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,  ΩΣ   ΕΧΕΤΕ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ   ΕΚ   ΤΟΥ   ΝΟΜΟΥ,    ΚΑΛΩΝΤΑΣ   ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ   ΄΄Ε.ΣΥ –  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ  ΟΙ  ΑΠΟΨΕΙΣ  ΤΟΥ   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ   ΜΑΣ   ΜΕ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΚΑΙ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,  ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΤΗΝ   ΠΑΡΑΝΟΜΗ,  ΜΟΝΟΜΕΡΗ   ΚΑΙ  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   ΣΑΣ.

ΣΑΣ   ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ   ΤΗΝ   ΥΠ’ ΑΡ.   67650/2013  ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ   ΑΠΟΦΑΣΗ   ΤΟΥ   Η’   ΜΟΝ.   ΠΛΗΜ.  ΑΘΗΝΩΝ,    ΠΟΥ   ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ,  ΤΗΝ  ΟΥΤΩΣ   Η   ΑΛΛΩΣ,  ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ   ΥΠΑΡΞΗ   ΤΩΝ   600   ΔΙΣ.   ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ   ΠΟΥ   ΚΑΤΕΘΕΣΕ   Ο   ΑΡΤΕΜΗΣ   ΣΩΡΡΑΣ  ΣΤΟ  ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΟΙ  ΚΑΙ  ΕΜΟΥ ΤΟΥ  ΙΔΙΟΥ ΩΣ   ΕΛΛΗΝ  ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ…….

==============
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ……..ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…….

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ???
Η’ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ……???
ΠΟΙΟΣ  Ο ΛΟΓΟΣ  ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ  ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ  ΤΗΝ  ΑΛΗΘΕΙΑ Η’ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ  ΤΜΗΜΑ  ΑΥΤΗΣ  ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ…….

https://www.youtube.com/watch?v=mwAvqwfg4jI&feature=youtu.be

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ : ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ-ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ 12/12/2017

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ