Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ

0
1035

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ  ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ,   ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ, Κ.Λ.Π. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΕΣ ,   ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,  ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΤΗΝ ΑΝΘΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΟΙ   ΕΠΙΣΗΜΕΣ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   ΜΑΣ   ΜΙΛΟΥΝ   ΓΙΑ   ΘΕΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΣΤΟ 1.3% ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΗΤΑΝ 1.6%.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ  ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ,  ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ  ΚΑΙ ΑΠΟ  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ,ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΗΔΗ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,  ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ,  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ <<ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ>> , ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥONTAΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣΟΤΙ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΌΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ,  ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>

ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΑΤΕΣ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ   ΔΟΜΗΜΕΝΟ  ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ   ΔΡΑΣΗ  ΚΑΙ   ΝΑ   ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ   ΤΗΝ   ΄΄ ΕΛΛΗΝΩΝ   ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΄΄  ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ  ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ,   ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΝΤΑΣ   ΤΗΝ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΘΗNAIΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...
ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΣΟΔΑ 35 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 50 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΤΑ 47 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΥΣΙΜΑ 150 ΔΙ...
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ για καταπίστευμα και Α...
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε.
Έρχεται ο νέος «Τειρεσίας» για όλα τα χρέη
Ο RAYMOND RANJEVA ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 2007 ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝ...
Η ληστεία συνεχίζεται μέσω ΤΧΣ!! Χάθηκαν οριστικά τα 24,5 δισ. € του ΤΧΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ;; Αφορολόγητο: Ανατροπή στις αποδείξεις με κάρτα! Τέλος τα μετρητά, ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ 25-6-2019
ΕΞΟΝΤΩΣΗ ...ΣΤΟ ΛΕΝΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ...ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥ...
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)