Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ   ΧΡΕΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΕΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΕΗ

«ΟΥΔΕΙΣ   ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΔΕΣΤΕΡΟΣ   ΕΧΘΡΟΣ   ΑΠΟ   ΤΟΝ   ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ   ΑΧΑΡΙΣΤΟ»

ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ  231 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1921, ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ 269.000.000.000 ΧΡΥΣΑ ΜΑΡΚΑ (ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ). ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΙΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..
ΣΤΙΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1953, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΚΟΣΙ ΚΡΑΤΩΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 1924 ΚΑΙ ΤΟΥ 1930 ΥΨΟΥΣ 30.000.000.000 ΣΕ 15.000.000.000 ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΩΣΑΝ  ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 70%.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΕΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΕΗ

EINAI  ΠΕΡΙΣΣOTERO ΑΠΟ  ΥΠΟΠΤΗ  ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΕΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΕΗ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ