Reading Time: 3 minutes
ΕΡΝΤΟΓΑΝ
ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΩΣ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΦΟΡΑΓΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΘΙΞΕ  ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΤΗΝ «ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΩΠΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Ή ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΥΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΘΕΙ ΩΣ ΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΛΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΙΣΧΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΡΟΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ  ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ»  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»  ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!

 

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ : ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΘΑΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι είναι αυτό που όλοι οι άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν?
ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μου πρότειναν 500 εκ. για να εισαχθούν εμβόλια στην Ελλάδα
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!! ΜΕΡΟΣ Α
18-12-2018 ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ)
ΕΚΤΑΚΤΟ: Αεροσκάφος C-130 της ΠΑ μετέφερε εσπευσμένα στην Λέσβο 4 διμοιρίες ΜΑΤ – Εκτός ελέγχου η κα...
Σκάνδαλο Novartis: Η Στρατηγική της διαφθοράς (Video + υπότιτλοι)
ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡ...
ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;; ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
Ε.ΣΥ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ