Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ

     ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη έκπληξη διαβάζοντας κάποιος το συγκεκριμένο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων διαπιστώνει ότι σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού, λίγες μέρες πριν την επίσκεψη  Ερντογάν στη χώρα μας, προωθείται νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή των…Ελλήνων, σύμφωνα με το οποίο οι Μουσουλμάνοι της Θράκης (που επιφύλαξαν θριαμβευτική υποδοχή στον Τούρκο πρόεδρο) θα μπορούν για θέματα κληρονομικού και προσωπικού δικαίου να παρακάμπτουν την ελληνική Δικαιοσύνη και να δικάζονται από το Μουφτή της Θράκης.

Αυτή η δέσμευση (προς ποιους άραγε;) του Έλληνα πρωθυπουργού, συνιστά κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο.

Είναι παράλληλα και άκρως επικίνδυνη αφού με πρόσχημα το θρησκευτικό αίσθημα δημιουργούνται στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης οι κατάλληλες συνθήκες για μια επόμενη πιθανή δέσμευση του Πρωθυπουργού που θα αφορά την πλήρη ανεξαρτητοποίησή της.

Εντύπωση προκαλεί ακόμη ότι στο εν λόγω κατάπτυστο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων αναφέρεται ότι η μη αντίδραση από τα ΜΜΕ αποτελεί ένδειξη ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο απολαμβάνει της αποδοχής από την ελληνική κοινή γνώμη.

Επειδή όμως τα μέλη του πολιτικού φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” δεν αποτελούν μέρος της κοινής γνώμης, αλλά πραγματικούς ενεργούς Έλληνες πολίτες, δεν πρόκειται με…καμιά κυβέρνηση να επιτρέψουν να νομοθετήσετε για άλλη μια φορά με τον πλέον ανθελληνικό και προδοτικό τρόπο.

Η Νέμεσις καραδοκεί και η ώρα της απόδοσης Δικαιοσύνης είναι πολύ κοντά.

 

ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ