ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ……….

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ……
ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ……………………..
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ………….ΜΕ……….ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ………ΤΙ ΑΛΛΟ(?)……
……………..ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ………………….

ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ?????

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΕΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ….ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΝΗΜΕΙΑ, ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ,ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…………………….
ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ , ΤΙ ΑΛΛΟ(?)……ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…………………………………………

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ …….ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ…………..

ΜΕΧΡΙ ……..ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ……….ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ………..ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ………ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΜΠΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ………….ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ ΛΟΓΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ , ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ….

ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??? ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ…..
ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ?????????? ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ……….

ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ???

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Η Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ………..

 

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ : ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ