Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΑΝΤΙFA ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΕν είναι λίγες οι φορές που το καθεστώς κινεί τους μηχανισμούς του για να βλάψει με κάθε τρόπο τον πιο υγιή, ζωντανό και καθαρό οργανισμό. Και αυτός είναι η “Ελλήνων Συνέλευσις” που αποτελείται απο απλούς αλλά συνειδητοποιημένους πολίτες που αποφάσισαν να πάρουν την ζωή και το μέλλον στα χέρια τους. Τα γραφεία που δεν έχουν ούτε κόμμα, ούτε δόγμα, ούτε χρώμα για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχουν χτυπηθεί πάμπολλες φορές απο τους λεγόμενους ‘αντιφασίστες’, και μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχει τεθεί σε κίνδυνο και η ίδια η ζωή των μελών.

Βίαιη συμπλοκή πρόσωπο με πρόσωπο σημειώθηκε στην πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα τον Σεπτέμβριο του 2016, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, 20 άτομα από την «Ελλήνων Συνέλευσις» μοίραζαν φυλλάδια διαδίδοντας τους σκοπούς τους. Ομάδα περίπου 40 νεαρών που πρόσκεινται σε αντιφασιστικά κινήματα τους επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν κάποιοι από αυτούς. Δύο μέλη είναι σοβαρά τραυματισμένοι και χρειάστηκε η διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

 

ΑΝΤΙFA ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΤΙFA ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

Οι οργανισμοί της «Ελλήνων Συνέλευσις», δέχθηκαν τις επόμενες ημέρες επίθεση και στα γραφεία τους σε Λάρισα, Αγρίνιο, Ορεστιάδα και Κερατσίνι.

Τόσο η Δικαιοσύνη όσο και οι Υπηρεσίες ασφαλείας αρνούνται να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι της αλήθειας και του δικαίου που είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν. Όταν όμως θα ‘αναγκαστούν’ να το κάνουν, θα έχουμε νικήσει.

Η δύναμή μας είναι η ΕΝΩΣΗ μας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο




ARVE

ΑΝΤΙΦΑ: Η ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.!!!!! ΑΝΤΙFA ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΤΙΦΑ: Η ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.!!!!!

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ