ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ 11-03-2916

963
Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ”ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ” 11-03-2916 ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 11-3-2016

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ Ε.ΣΥ.

Αρτέμης Σώρρας: Αγαπητοί μου συνέλληνες, καλησπέρα σας.

Είμαι ο Αρτέμης Σώρρας, αρχικά θα συστηθώ ως πρόεδρος της Κεντρικής Ελλήνων Συνέλευσις για όλη την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες, για έναν τεράστιο αγώνα της απελευθέρωσής μας. Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε όλοι ότι οι Ελλήνων Συνέλευσις είναι για όλους τους Έλληνες απανταχού της γαίας, όπως άλλωστε είναι και το σύμβολό μας. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Ωστόσο έχει μεγάλη σημασία να μιλήσουμε για μερικά πράγματα, να μπουν και κάποια πράγματα στη θέση τους αλλά και για να καταλάβουμε το βάθος του τεράστιου αγώνα που έχουμε. Έχει σημασία να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες και οι συνέλληνές μου, ότι αυτός ο αγώνας είναι πάρα πολύ δύσκολος, έχει μία τεράστια ανατροπή, ουσιαστικά έχει έναν καθαρισμό της ρίζας του δέντρου των ανθρώπων και δη των Ελλήνων. Αν δεν καθαρίσουμε καλά τις ρίζες δεν μπορούμε να φυτέψουμε τίποτε πάνω σε αυτές και ό,τι θα βγαίνει από αυτές τις ρίζες δεν θα είναι του ανθρώπου, δεν θα είναι θα είναι του Έλληνα. Ο μεγάλος μας αγώνας είναι να καθαρίσουμε τις ρίζες, όλα τα καρκινώματα, όλες αυτές τις σάπιες ρίζες, τους ξενιστές και τα παράσιτα που έχουν και έτσι να έχουμε ένα υγιές δέντρο και να συνεχιστεί η ανέλιξη του ανθρώπου και του Έλληνα.

Στον μεγάλο αγώνα που έχουμε, ειδικά τώρα με τις εντολές εξουσιοδότησης που κάνουμε, και που έχουμε καθυστερήσει και στον αριθμό των εξωδίκων εντολών εξουσιοδότησης αλλά και ειδικά τώρα που βγαίνουν και με τις τράπεζες, πρέπει να γίνει μία τεράστια κίνηση σε όλη την Ελλάδα. Έτσι πρέπει να είναι συγκροτημένα όλα μας τα γραφεία και να διαδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, σε όλη την επικράτεια για να πετύχουμε τον τεράστιο σκοπό μας, ιδιαίτερα για να χτυπήσουμε το κτήνος στην καρδιά του.

Όπως για παράδειγμα, οι Ε.ΣΥ., τα γραφεία που έχουν ήδη ανοίξει και είναι πάρα πολλά, πάνω από 130-140, ίσως και 150, με ενημερώνουν συνέχεια ότι έχουμε καινούρια γραφεία, πρέπει να καταλάβουν όλοι οι συνέλληνες και όλα τα προεδρεία σε όλες τις Ε.ΣΥ. ότι είναι παιδιά της κεντρικής. Πρέπει να καταλάβουν καλά το καταστατικό τους και την καταστατική διαδικασία, πώς κινείται μία Ε.ΣΥ., να καταλάβουν όλοι ότι οι Ε.Σ.Υ. δεν είναι προσωπικό μαγαζί τους ή ένας προσωπικός οργανισμός. Είναι ένας οργανισμός που πρέπει να δεχθεί όλους τους Έλληνες. Πρέπει να κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες πως λειτουργούν οι Ε.ΣΥ. να μη νομίσει κάποιος ότι είναι το ιδιωτικό του μαγαζί και ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Επιβάλλεται μια πολύ μεγάλη πειθαρχία σε όλες τις Ε.ΣΥ., να κατανοήσετε το καταστατικό, όλη την δημοκρατική διαδικασία, να πεπαιδευτείτε μέσα σε αυτή την διαδικασία, να μάθετε την πραγματική λειτουργία της δημοκρατίας, της συλλογικότητας και της κοινωνικότητας μέσα από τα γραφεία μας, τον τρόπο δράσης, το πώς θα έρχονται οι αποφάσεις και πώς θα πρέπει να εκτελούνται οι αποφάσεις μαζικά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν για να διαχωρίσω τις θέσεις – δεν θα πω παραπόνων – κάποιων ανθρώπων οι οποίοι λένε ακόμα ότι εμείς είμαστε αυτόνομοι και κάνουμε ό,τι θέλουμε. Όχι, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στο σπίτι σου και όχι στην συλλογικότητα. Στις Ε.ΣΥ. δεν κάνεις ό,τι θέλεις, κάνεις ό,τι λέει το καταστατικό και πρέπει να το σεβαστούμε όλοι. Πρέπει να σεβαστούμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε στις Ε.ΣΥ. και πώς θα λειτουργήσει όλος αυτός ο μηχανισμός σε όλη την Ελλάδα. Και με τα χαρτιά τα οποία κάνουμε και με την νομική διαδικασία αλλά και με την γενική στρατηγική της απελευθέρωσης και γενικά όλων των κινήσεων που διεξάγονται από την αρχή του αγώνα μας και θα φτάσουν μέχρι το τέλος.

Άρα λοιπόν αγαπητοί μου συνέλληνες, έχει βγει ένας κανονισμός ο οποίος είναι ίδρυση λειτουργίας του οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις, αναφέρει μέσα βήμα-βήμα πώς ανοίγει ένα γραφείο, πώς ανοίγει ένα γραφείο-οργανισμός Ελλήνων Συνέλευσις, τα σήματα που πρέπει να έχει, πώς πρέπει να είναι στημένος, αλλά έχει και έναν εσωτερικό κανονισμό πώς πρέπει να φέρεστε μεταξύ σας, πώς πρέπει να φέρεστε στην κεντρική Ε.ΣΥ. και πώς πρέπει να φέρεστε στους πολίτες, πώς πρέπει να είστε ενημερωμένοι. Αλλά και έναν εξωτερικό κανονισμό για το τι δράσεις πρέπει να κάνετε, πώς πρέπει να κινήστε με τις εκδηλώσεις και γενικά με όλες τις δράσεις του οργανισμού στην περιφέρειά σας αλλά και σε όλη την επικράτεια εάν χρειαστεί και αν δοθεί από τα κεντρικά μία εντολή συσπείρωσης όλων των σωμάτων και των κυττάρων που έχουμε σε όλη την Ελλάδα.

Είναι δε πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι για να ανοίξετε μία Ε.ΣΥ. θα πρέπει να στείλετε τα ονόματά σας με το καταστατικό (λίστα), να εγκριθούν από την κεντρική Ε.ΣΥ. και μετά να σας δοθεί η άδεια για να ανοίξετε. Άρα θα πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι η κεντρική Ε.ΣΥ. είστε εσείς και αυτόνομο είναι το γραφείο-οργανισμός που ανήκει στον κάθε Καποδιστριακό δήμο. Αυτό πρέπει να το βάλουνε όλοι καλά στο μυαλό τους. Το πώς δουλεύει το γραφείο λοιπόν, ή ο οργανισμός-γραφείο του Ελλήνων Συνέλευσις στον κάθε κατά τόπους δήμο, είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο και ορίζεται στην καταστατική διαδικασία του κανονισμού. Γι αυτό θα υποχρεωθείτε να πάρετε τον κανονισμό αυτόν και αφού τον μελετήσετε καλά – το διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα πρέπει να άγεται και να φέρεται έτσι ακριβώς όπως είναι η καταστατική διαδικασία χωρίς να παραλείπει κανένα άρθρο –, υποχρεώνεστε να κάνετε την αποδοχή και το διοικητικό συμβούλιο να υπογράψει την αποδοχή του κανονισμού, του εσωτερικού – του εξωτερικού και όλη την διαδικασία της Ελλήνων Συνέλευσις.

Άρα πραγματικά πρέπει να νιώσετε ότι η κεντρική Ελλήνων Συνέλευσις είστε εσείς και εσείς είστε τα αυτόνομα γραφεία κατά τόπους σε όλη την Ελλάδα. Να τηρηθούνε όλες οι καταστατικές διαδικασίες στα συμβούλιά σας. Γνωρίζω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν γραφεία που δεν τηρούν την καταστατική διαδικασία, κινούνται σαν ένα ιδιωτικό κατάστημα, όμως δεν πρέπει να κινούνται έτσι διότι αν γίνει ένα λάθος σε ένα γραφείο σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος θα χτυπηθεί η κεντρική Ε.ΣΥ. και δη όλη η επικράτεια, όλες οι Ε.ΣΥ. και όλοι οι Ελλήνων Συνέλευσις. Γι αυτό πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Αλληλένδετο βέβαια είναι η κεντρική Ελλήνων Συνέλευσις γραφείων η οποία έχει καθοριστεί να κάνει την μεγάλη Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων, εκείνη είναι το δισκοπότηρο του Ελληνισμού, να πατάξουμε και να βγάλουμε από πάνω μας όλο αυτό το κακώς κείμενο που τόσα χρόνια μας δυναστεύει και μας δολοφονεί και να το θέλετε μας πιέζει με τους νόμους οι οποίοι είναι σαν να τους ψηφίζουμε εμείς γιατί είναι όλα στο όνομα του Ελληνικού λαού, αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. Από την άλλη όμως αλληλένδετος είναι και ο πολιτικός φορέας των Ελλήνων που οι Ε.ΣΥ., οι κατά τόπους οργανισμοί δώσανε την διαταγή σε μένα για να ανοίξω τον πολιτικό φορέα του Ελληνικού Έθνους.

Με μεγάλο σεβασμό λοιπόν ό,τι κάνουμε, ό,τι λέμε και ό,τι πράττουμε. Έχει μεγάλη σημασία οι Έλληνες να καταλάβουν ότι έχουμε βαριά βήματα, σταθερά βήματα, ξέρουμε να ενημερώνουμε. Έχει μεγάλη σημασία από δω και πέρα για όλους σας, σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα γραφεία, αλλά και σε αυτά που θα ανοίξουν, να καταλάβετε ότι η ενημέρωση που θα κάνετε δεν χρειάζεται να την κάνετε με δικά σας λόγια. Μπορείτε να την κάνετε με δικά σας λόγια αφού ενημερώσετε σωστά όλα τα οποία έχουν τυπωθεί και έχουν γραφτεί για όλη τη διαδικασία του αγώνα.

Για παράδειγμα: Σας ρωτάει ένας λοιπόν, τι ακριβώς κάνετε; Διαβάστε του την διακήρυξη. Εφόσον του απαγγείλετε την διακήρυξη μπορείτε μετά να συζητήσετε πάνω στην διακήρυξη ό,τι άλλο θέλετε με τον πολίτη. Όταν σας ρωτάει: Και πως λειτουργείτε εσείς; Έχουμε καταστατική διαδικασία του φορέα την οποία άνετα μπορείτε να διαβάσετε με τον πολίτη, να του την αναλύσετε – όχι με δικά σας λόγια, ούτε να παραφράσετε αυτά που λέει μέσα – να μείνετε ακριβώς στα γραμμένα. Έχει μεγάλη σημασία να δείξετε όλο το αξιακό και να λειτουργείτε με το αξιακό μέσα στα γραφεία, έξω από τα γραφεία για να δούνε οι Έλληνες ότι το αξιακό, το Ελλάνιο αξιακό σύστημά μας, είμαστε οι ίδιοι φτιαγμένοι από αυτό και αυτό θα τηρήσουμε μέχρι το τέλος. Και με αυτό το αξιακό θα βγαίνουν οι νόμοι μας.

Μεγάλη σημασία για την επόμενη ημέρα, όπως έχουμε βγάλει τις προγραμματικές δηλώσεις, ανακοινώστε τες, διαβάστε τες. Ακόμη και για το εξώδικο – το οποίο το λέτε εξώδικο αλλά εξώδικη είναι η διαδικασία, ουσιαστικά είναι μία εντολή εξουσιοδότησης – με αυτή την εντολή εξουσιοδότησης τι παραπάνω και λιγότερο να βάλετε τον πολίτη, να τον ενημερώσετε διαβάζοντας το εξώδικο μπροστά του αν δεν μπορεί αυτός και να αναλύσετε κάποιες λέξεις που μπορεί να μην τις ξέρει ή κάποιες έννοιες για το πως ακριβώς το εννοούμε και να το κάνετε πιο εύκολο. Δεν κάνει να ξεφύγετε ποτέ από το εξώδικο. Γίνονται πιο απλά τα πράγματα όταν μείνετε στην διαδικασία η οποία είναι γραμμένη και τυποποιημένη ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Σε μια άλλη κουβέντα ή μια πιο ακαδημαϊκή, ναι μετά. Εκείνη την ώρα όμως της ενημέρωσης πρέπει να καταλάβει ακριβώς. Διαβάζοντας το εξώδικο, δηλώνει μέσα τα σχετικά όπου κάθε τι που του λέτε αποδεικνύεται με τα έγγραφα που είναι συναπτόμενα. Είναι πάρα πολύ εύκολο και δεν γίνεται να κάνετε δικές σας συζητήσεις την ώρα που ενημερώνετε. Ενημερώνετε καθολικά όλη αυτή την διαδικασία. Εάν χρειαστεί κάποιος να ανοίξει ένα γραφείο και έρθει σε εσάς, δεν έχετε τίποτε άλλο να κάνετε παρά να ανοίξετε τον κανονισμό, να του δείξετε βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνει, όλες οι κινήσεις είναι μέσα και να του εξηγήσετε άμα το θέλετε κάποιες λέξεις ή κάποιες έννοιες που δεν μπορεί να καταλάβει. Χωρίς όμως να φεύγετε από την γραμμή και από την διαδικασία που είναι χαραγμένη και γραμμένη. Έχει μεγάλη σημασία να τηρηθεί σε όλη την Ελλάδα πειθαρχία στα γραφόμενα για να έχουμε τον ίδιο σκοπό και στόχο.

Να θυμάστε αυτό που δεν μπορεί κάποιος να μας κλέψει είναι ο στόχος, είναι ο σκοπός. Αυτά δεν μπορεί να μας τα πάρει κανένας γιατί είναι μέσα στο κεφάλι μας. Όμως, ο τρόπος για να πάμε στον σκοπό και στον στόχο, εκεί θα μας βάλουν πολλές τρικλοποδιές. Εμείς θα πρέπει τον στόχο και τον σκοπό να τον έχουμε ήδη στο μυαλό μας, ήδη με τα γραφόμενά μας να είμαστε πάντα σταθεροί και να αλλάζουμε τους τρόπους που θα πάμε στον στόχο και στον σκοπό, χωρίς να αλλοιώνουμε λέξεις, έννοιες, στρατηγικές.

Πρέπει λοιπόν να συστρατευτούμε όλοι στην κοινή γραμμή της απελευθέρωσης, των γραφόμενών μας, τις κινήσεις μας και να΄ναι πολύ συντονισμένες. Πρέπει να συντονιστείτε όλοι σε όλη την Ελλάδα, να βγουν γρήγορα στην επιφάνεια όλα τα εξώδικα, να ενημερωθεί όσο πιο πολύς κόσμος μπορεί να ενημερωθεί. Και επειδή γνωρίζω ότι οι ταχύτητες είναι λίγο αργές και επειδή οι ταχύτητες είναι λίγο αργές για χιλιάδες λόγους, γι αυτό λοιπόν αποφασίσαμε από τα κεντρικά μέσα από την διαδικασία των εξωδίκων και από την επιδότηση που μπορεί να δίνει η Ε.ΣΥ., έτσι όπως τα νούμερα έχουν τεθεί και έχουν παραταθεί και σας έχουν δοθεί με e–mail και με τηλεφωνικές εξηγήσεις προσωπικά με τα προεδρεία σας, υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα της επιδότησης. Αυτή την επιδότηση να μην την λυπηθείτε να την δώσετε γιατί αυτόματα ένας σύμβουλος ενημέρωσης και απελευθέρωσης όπως τον ονομάσαμε τον άνθρωπο που θα ασχοληθεί, θα διαθέσει χρόνο και κόστος να τρέξει να ενημερώσει τους συνέλληνές μας. Θα πρέπει να τον ενημερώσετε πάρα πολύ καλά, να μάθει πάρα πολύ καλά όλα αυτά που κάνουμε και τι ακριβώς κάνουμε με αποτέλεσμα να βγάλει όλη αυτή την είδηση προς τα έξω, προς το κοινό, θα βγάλει όλα μας τα «όπλα» και θα πρέπει να είναι καλά ενημερωμένος. Άρα λοιπόν θα βγει ένα τεράστιο μήνυμα προς τα έξω να έρθει αρκετό κοινό και πάρα πολλοί πολίτες να υπογράψουν γρήγορα για τις τράπεζες και για τις εφορίες. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε μεγάλη μερίδα ανθρώπων και να βγει γρήγορα στη βάση σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της απελευθέρωσης, το μήνυμα του ξεχρεώματος, το μήνυμα ότι το κτήνος δεν το χρειαζόμαστε και δεν χρειαζόμαστε τίποτε από αυτό. Το μήνυμα ότι μπορούμε το κτήνος να το σκοτώσουμε με μιας γιατί έχουμε τον δικό μας πλούτο, είμαστε οι πιο νόμιμοι.

Και φυσικά μην ξανακούσω από κανέναν να πει πόσο νόμιμο είναι το εξώδικο ή αν είμαστε παράνομοι ή αν μπορεί να μας κάνει κάτι ο νόμος ή το κράτος ή το σύνταγμα με την εντολή εξουσιοδότησης. Μα είναι ποτέ δυνατόν; Κάνεις σε κάποιον εντολή εξουσιοδότησης για να παραλάβει αντί εσού χρήματα από τον λογαριασμό σου. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να σου κάνει κανείς μήνυση γιατί του έκανες εξουσιοδότηση; Δηλαδή πρέπει να το αναλύσω αυτό; Είναι δυνατόν να ζητάτε ανάλυση; Ή ακούω διάφορα σε κάποια μέσα ενημέρωσης που έχουμε «θα μου κάνει αυτό αν το κάνω»; Είναι δυνατόν να φοβάστε να κάνετε σε κάποιον εντολή εξουσιοδότησης «πάρε τα λεφτά που σου χρωστάω, απλά στα δίνω»; Τι να εξηγήσουμε, το αυτονόητο; Είναι μία εντολή εξουσιοδότησης.

Όμως με αυτή την εντολή εξουσιοδότησης κάνεις πολλαπλά πράγματα. Το ένα είναι ότι δέχεσαι ότι είσαι κυρίαρχος, υπογράφεις και δέχεσαι, ότι είσαι κυρίαρχος αυτόχθων Έλληνας ιθαγενής, κάτι που μέχρι χθες δεν το έκανες ποτέ. Δεύτερον, ότι όλα αυτά τα κεφάλαια τα οποία τα πιστοποιούν οι ανώτατοι αξιωματικοί της χώρας σου (Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργός Οικονομικών, Πρέσβης της Ελλάδος στον Ο.Η.Ε., ο ίδιος ο Ο.Η.Ε., η Παγκόσμια Τράπεζα, η Federal Reserve και άλλοι 28 οργανισμοί και άλλοι 26 μετά οργανισμοί των οργανισμών) είναι ο πιο πιστοποιημένος λογαριασμός ΣΟΥ στον πλανήτη, που συνδικαιούχος και συνιδιοκτήτης είσαι με όλους τους Έλληνες. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι ο πιο πιστοποιημένος λογαριασμός είναι αυτός. Όλα μπορούν να σου τα αμφισβητήσουν, αυτό δεν μπορεί κανένας να σου το αμφισβητήσει. Είναι λοιπόν δυνατόν να έχεις φοβίες για να υπογράψεις και να πας να ξεχρεώσεις, πρώτον όπου χρωστάς στις τράπεζες, δεύτερον στην εφορία; Και στην εφορία ένα μεγάλο ποσό που είναι κατά κεφαλήν στο εισόδημά σου και αυτό δεσμεύει την χώρα σου, το κατά κεφαλήν χρέος, γι αυτό και χρωστάμε ως χώρα και το εξωτερικό χρέος μας έχει φέρει τους δανειστές και όχι επειδή χρωστάμε στο δημόσιο χρέος. Το δημόσιο χρέος με τον πολίτη είναι το ίδιο πράγμα, ουσιαστικά το δημόσιο είμαστε εμείς και εμείς χρωστάμε στο δημόσιο. Άρα εμείς χρωστάμε στους εαυτούς μας, δηλαδή στο κράτος μας που είναι δικό μας, και το κράτος χρωστάει σε εμάς. Το πρόβλημα είναι από τον εξωτερικό δανεισμό και μετά.

Όλα αυτά λύνονται τώρα, με όλο αυτό το βήμα το τεράστιο που κάνουμε για να τελειώσουμε τελείως το κτήνος. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει όλοι οι Έλληνες συστρατευμένοι, στους δρόμους, όλες μας οι δυνάμεις. Όλες μας οι δυνάμεις να είναι στον δρόμο και να ενημερώνουν τους συνέλληνές τους. Να ξεχρεώσουν τις τράπεζες, την εφορία και τα ταμεία. Είναι εντολή και για μερικούς είναι διαταγή να βγούνε στους δρόμους και να ενημερώσουν τους πάντες. Και για τον λόγο τούτο βοηθούν την κατάσταση με τους συμβούλους ενημέρωσης και απελευθέρωσης – τους ονομάσαμε έτσι για να μην είναι πωλητές γιατί δεν πουλάνε κάτι – να έχουνε λοιπόν το κόστος και να επιδοτηθούν από τις Ε.ΣΥ. Όλο αυτό το δυναμικό, να φύγει γρήγορα η πληροφορία στη βάση, πρόσωπο με πρόσωπο να συνομιλήσει με τον πολίτη, να του δώσει όλες τις πληροφορίες αυτές που χρειάζεται, να καταλάβει, να αντιληφθεί, να υπογράψει, να συστρατευθεί, να μπει στα γραφεία, τα δικά του πια και όχι να του κλείνετε τις πόρτες σε κάποια γραφεία, εδώ είμαστε εμείς και εσείς είσαστε εκεί και εμείς είμαστε παλιοί και εσείς είστε καινούριοι, οι πολεμιστές είναι πολεμιστές και οι πολεμιστές αν κάποιοι είναι πιο άξιοι και κάποιοι λιγότερο άξιοι, πάλι είναι πολεμιστές, αλλά αυτό θα το βγάλουν οι πολεμιστές από μόνοι τους, άρα δεν γίνεται τα γραφεία να είναι προσωπικά μας. Το τονίζω αυτό, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα γραφεία είναι των Ελλήνων και πρέπει να είναι ανοιχτά για να μπούνε οι Έλληνες μέσα. Και πρέπει από πολλούς Έλληνες σε μια τεράστια δεξαμενή να βγάλουμε αξιότερους, να βγάλουμε ικανότερους, πιο λόγιους, να τους βγάλουμε μπροστά γιατί αλλιώς η απελευθέρωσή μας δεν θα έρθει. Θα έρθει με όλους μαζί και όλοι πρέπει να προσφέρουμε και πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να γίνει γρήγορα αυτό.

Γρήγορα λοιπόν ας επιδοτήσουμε πάρα πολλά άτομα που μπορούν να ασχοληθούν και άτομα να μπορούν να είναι στα γραφεία να υποστηρίξουν την πρόταση, τα χαρτιά, τα έγγραφα, τις πληροφορίες και να εξυπηρετήσουν το κοινό και τον πολίτη. Είναι υποχρεωμένος όποιος υπογράφει την εντολή εξουσιοδότησης να φέρει άλλους δέκα. Όχι για δικό μας καλό, μα για δικό του καλό. Γιατί φέρνοντας άλλους δέκα έτσι δρομολογεί ότι και αυτός θα φέρει άλλους δέκα και αυτός που θα ξανάρθει θα ξαναφέρει άλλους δέκα με αποτέλεσμα γεωμετρικά να ανεβαίνουμε πάρα πολύ γρήγορα, να κατανοούμε όλοι τι μας συμβαίνει και πως θα απελευθερωθούμε. Σε έναν τέτοιο αγώνα θα πρέπει γεωμετρικά ο ένας να φέρνει τους δέκα. Άντε υπόγραψες και; Και τι θα κάνεις τώρα; Μετά πήγες σπίτι σου για ύπνο; Όχι, θα φέρεις άλλους δέκα, θα πείσεις και τον άλλον να καταλάβει ότι θα πρέπει να γίνουμε όλοι μαζί και όλο αυτό θα φέρει την απελευθέρωσή μας. Διαφορετικά αγαπητοί μου θα είμαστε μια μειονότητα και δεν μπορούμε να είμαστε μια μειονότητα τώρα που έχουμε τόση πολύ φόρα και δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε μισό μέτρο πίσω.

Για όλους τους ορκισμένους: Όσοι ορκισμένοι μας δεν έχουνε κάνει την φόρμα για την εφορία, ειδικά για την εφορία, ακόμα και αν δεν χρωστάνε στην εφορία, είναι υποχρεωμένοι οι ορκισμένοι μας να κάνουνε τις φόρμες στην εφορία. Να κάνουνε την εντολή εξουσιοδότησης στην εφορία, διότι από την εφορία ξεχρεώνει η Ελλάδα. Όχι από την τράπεζα, που βεβαίως έχουμε πολλές αιτήσεις για τις τράπεζες και βεβαίως όλοι οι Έλληνες χρωστάνε σε τράπεζα και δεν χρωστάνε μόνο σε μία αλλά σε τέσσερις, σε πέντε και σε έξι. Ειδικά το έγγραφο της εφορίας αναγκαστικά πρέπει να υπογραφεί από όλους τους Έλληνες. Να υπογράψετε και για τα παιδιά σας διότι είστε κηδεμόνες, γιατί και αυτά χρωστάνε στο κατά κεφαλήν χρέος της χώρας μας.

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με την κεντρική. Η κεντρική δίνει μια στρατηγική που σκέφτεται για όλο το σύνολο και μια στρατηγική που πρέπει να βγαίνει από τα κεντρικά. Έτσι λοιπόν πρέπει να κινούμαστε γρήγορα όταν βγαίνει κάτι από τα κεντρικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να κάνει χρήση επειδή μιλάει με κάποιον από τα κεντρικά. Η κεντρική που είναι δική σας και που είναι η μητέρα σας και που αυτή σας γέννησε γιατί χωρίς αυτήν δεν θα παίρνατε ΑΦΜ και που είστε αυτόνομοι για τον χώρο σας, για τον δήμο σας και πρέπει να ενημερώνετε την κεντρική τι συμβαίνει στον δήμο σας για να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι συμβαίνει στο κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα.

Με όλα τα προβλήματα, θα πρέπει γρήγορα να συστρατευθείτε όλοι. Κάτω από μια διαδικασία που βγαίνει τώρα, να τρέξει γρήγορα σε όλη την Ελλάδα. Είναι υποχρεωμένες όλες οι Ε.ΣΥ. σε όλη την Ελλάδα μέσα σε έναν μήνα από σήμερα να ανοίξουν από ένα έως δύο γραφεία Ε.ΣΥ. στους όμορους δήμους. Ακόμη και στις πόλεις που είναι μεγάλες, όπως για παράδειγμα μια πόλη που έχει 100.000 κατοίκους, δεν μπορεί να κάνει κάτι ένα γραφείο. Ένα γραφείο να εξυπηρετήσει 1.000 ανθρώπους, να εξυπηρετήσει 1.000 μέλη, 2.000 μέλη; Είναι πάρα πολλά, θέλεις μόνιμο λογιστή. Άρα αντιλαμβάνεστε την τεράστια ανάγκη να γεννηθούνε γραφεία ακόμα και 500 μέτρα από εσάς και 1.000 μέτρα.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, τα ιδρυτικά μέλη από δω και πέρα προτείνουμε, κατά περίπτωση βέβαια, ιδιαίτερα σε πόλεις που υπάρχουνε Ε.ΣΥ. που ήδη έχει δημιουργηθεί ένας σοβαρός πυρήνας και τα γραφεία που έχουν αρκετούς πολεμιστές, να γίνει μία διασπορά δυνάμεων να ανοιχτούν κι άλλα γραφεία με ήδη πολεμιστές μυημένους ανθρώπους, ανθρώπους που ξέρουν τι λένε, που είναι ενημερωμένοι και θα μπορούν να προσφέρουν στο τεράστιο έργο της απελευθέρωσής μας.

Θα στάξουμε αίμα για να πάρουμε την Ελλάδα. Θα έρθουν άσχημα πράγματα για την Ελλάδα. Έτσι όπως πάνε οι ρυθμοί θα προλάβουν οι εξελίξεις την Ελλάδα. Άρα η Ελλάδα ίσως θα πρέπει να πέσει τελείως κάτω, αλλά πρέπει εμείς να είμαστε παρών, δυνατοί για να την ξανασηκώσουμε. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικά είναι τα πράγματα; Και πόσο είναι ο χρόνος που δεν πρέπει να χάνουμε καθόλου; Σε όλες μας τις κινήσεις. Σίγουρα κάποιες φορές είναι πολλά αυτά που ζητάω, όμως είναι λίγα μπροστά σε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Είναι όλα όμως τόσο σοβαρά και δεν πρέπει να μας ξεφύγει τίποτα.

Πρέπει να δώστε πάλι μεγάλη προσοχή σε όλα μας τα γραφεία. Το καθεστώς έχει παντού ανθρώπους, έχει ρίζες σάπιες παντού και δη μέσα στους ανθρώπους και στους Έλληνες. Θα προσπαθήσουν να «τρυπήσουν» τα γραφεία μας, να περάσουν μέσα σε εμάς, να τους πληρώσουν, να έρθουν να μας κάνουν κακό. Τα μάτια σας ανοιχτά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να στερήσετε από κάποιον το δικαίωμα να πολεμήσει και να παλέψει για την χώρα του, για την Ελλάδα, για την απελευθέρωσή του και για την δημοκρατία του. Εκεί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και εκεί είναι μια υπεροχή δικιά μας. Πρέπει να προσέχουμε και τους προδότες αλλά πρέπει να προσέχουμε και να μην καταδικάζουμε κάποιον προδότη πριν ακόμη γίνει. Μέχρι να κάνει την προδοσία δεν είμαστε σίγουρη ότι θα προδώσει. Μη φοβάστε, ξέρω ακριβώς πότε θα γίνει κάθε προδοσία και τι ακριβώς σκέφτεται ο καθένας, δεν έχει νόημα όμως να το αναγγείλω. Πώς να εκτελέσω κάποιον νωρίτερα πριν κάνει το έγκλημά του, ας περιμένουμε να το κάνει. Το θέμα είναι εσείς να είστε συμπαγείς, να ξέρετε που πατάτε και ποιοι είστε. Και μη φοβάστε, κανένας προδότης από μας δεν πρόκοψε. Όλοι χάθηκαν και χάθηκαν για πάντα.

Σε έναν τεράστιο αγώνα που η ιστορία θα γράψει εμένα, εσάς και αυτό που κάνουμε. Γιατί αυτό που κάνουμε είναι η πραγματική ιστορία, εμείς την γράφουμε με τα δικά μας γράμματα, με τις δικές μας αξίες, τις αρχές, νόμους, τις δικές μας διακηρύξεις. Και μετά από πάρα πολλά χρόνια γράφουμε την δικιά μας ιστορία. Θα τη χαράξουμε, θα χαράξουμε το δικό μας μέλλον αλλά και θα το κάνουμε όπως ακριβώς πρέπει, την ώρα που πρέπει, για όλα όσα πρέπει.

Πρέπει να θυμάστε όλα αυτά που λέω σήμερα, είναι πολύ σημαντικά, συμβαίνουν πολλά πράγματα μες την Ελλάδα και στα γραφεία μας. Πρέπει να είστε όλοι προσεκτικοί αλλά και ανοιχτοί, τόσο κλειστοί και τόσο ανοιχτοί όσο πρέπει. Ούτε να κόβετε το γκάζι σε κάποιον, ούτε εσείς να είστε υπερβολικοί, ούτε να μοιράζετε προδοσίες και να λέτε αυτός προδότης και να μοιράζεστε ύβρεις μεταξύ σας.

Ο κανονισμός να διαβαστεί από όλους, να τηρηθεί στο μέγιστο. Όσο πιο κοντά στο μέγιστο τηρηθεί τόσο πιο κοντά θα έρχονται οι άνθρωπο σε εμάς και θα καταλαβαίνουνε και πόσο σοβαροί είμαστε και πόσο σοβαρά είναι αυτά που λέμε. Και για κάποιους ας αρχίσουν να σκέφτονται με το αξιακό και να προκαλούν με το αξιακό. Να σκέφτονται, να προκαλούν και να το βάζουν το αξιακό συνέχεια μπροστά, σε οποιονδήποτε, είτε τσακώνονται είτε διαφωνούν είτε αντιδρούν. Ξεκινήστε το αξιακό, έχει αργήσει ήδη να λειτουργήσει. Ξεκινήστε να βάλετε το αξιακό.

Δεν θα πω καλή επιτυχία, η επιτυχία είναι μόνο δικιά μας. Περιμένω τον επόμενο μήνα, με 150 γραφεία τουλάχιστον που έχουμε, να έχουμε 300. Τον επόμενο μήνα πρέπει 300 γραφεία να είναι εμφανή στον Ελλαδικό χώρο για να προλάβουμε τις εξελίξεις που έρχονται. Και θα πρέπει να συστρατεύσετε τεράστιες δυνάμεις, να βάλετε τον κόσμο στα γραφεία να τον αγκαλιάσετε, να του εξηγήσετε, ακόμα και αν δεν καταλαβαίνει προσπαθήστε πολύ. Σταματήστε τις μικρότητες, το γένος μας έχει μόνο μεγαλοπρέπεια. Μόνο μεγαλοπρέπεια και γι αυτό ζούμε και όλα αυτά που κάνουμε δεν είναι τίποτα μικροπρέπεια είναι μόνο μεγαλοπρέπεια.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, η επιτυχία μας περιμένει.

…………

Απομαγνητοφώνηση: Αλεξάνδρα Τσίκου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




ARVE

https://www.e-synews.gr/wp/tag/ellania-axiaka-protokolla/

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ