Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2025
ΑρχικήΙΣΤΟΡΙΑΆπειρα τα δεινά που προκάλεσε η κομματοκρατία στους Έλληνες

Άπειρα τα δεινά που προκάλεσε η κομματοκρατία στους Έλληνες

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Είχατε αναφέρει, λοιπόν, κύριε Ιακώβου, ότι από τότε έως σήμερα, από την αρχή της Ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους, επί 192 χρόνια, έχουν υπάρξει πάνω από 265 κόμματα, πραγματικά είναι πάρα πολλά, και 211 κομματικές κυβερνήσεις. Έχουν προσφέρει κάτι ωφέλιμο όλες αυτές οι κυβερνήσεις, δηλαδή βλέποντας το σημερινό αποτέλεσμα, δίνω στον εαυτό μου μια απάντηση, αλλά θα ήθελα να το συζητήσουμε μαζί. Να το συζητήσουμε, κυρία Αρσενίου.

Έχουμε δει κάτι καλό να έχει γίνει υπέρ των Ελλήνων όλα αυτά τα χρόνια; Να μιλήσουμε για τις πτωχεύσεις, να μιλήσουμε για όλα τα βάσανα, για την κατοχή, για τον εμφύλιο πόλεμο, για όλη αυτή τη δυναστεία που μέχρι σήμερα γίνεται. Και να τα βάλουμε σε μια σειρά, ώστε να εντοπίσουμε τα κυριότερα. Είναι άπειρα τα δεινά που προκάλεσε η κομματοκρατία στους Έλληνες και στο έθνος γενικότερα.

Μη ξεχνάμε τις γενοκτονίες στον Πόντο… Όλα αυτά οφείλονται στην κομματοκρατία. Την μικρασιατική καταστροφή και όλα αυτά. Φυσικά. Μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για να μιλήσουμε και να απαριθμήσουμε κατά κάποιον τρόπο, από τα άπειρα, μερικά από τα άσχημα δεινά που προκάλεσε η κομματοκρατία στους Έλληνες και στο έθνος μας.

*ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ – https://www.e-sy.gr

*YouTube – https://www.youtube.com/@ELLINONSYNELEFSIS

*Facebook – https://www.facebook.com/ellsyneleusis

*X – https://x.com/esypolforeas

*TikTok – www.tiktok.com/@esypolforeas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ