Τρίτη, Αυγούστου 26, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕίναι μεγάλο το πρέπον της δικαιοσύνης

Είναι μεγάλο το πρέπον της δικαιοσύνης

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Κανείς εκεί έξω δεν θέλει άδικο. Κανείς εκεί έξω δεν θέλει να βιώνει αυτά που σήμερα ζούμε, δυστυχώς, της ανομίας, της μη-απόδοσης του δικαίου. Έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα. Ειλικρινά, σαφώς, ο κόσμος έχει αναγνωρίσει τι συμβαίνει. Αν θέλετε να πάμε στα τέμπη. Αν θέλουμε να πάμε παλαιότερα στην κυρία Μαργαρίτη η οποία τότε κανείς δεν είχε ξεσηκωθεί από τους δικηγορικούς συλλόγους που ήταν πραγματικά τεράστιο το έγκλημα που είχε εμφανίσει η εισαγγελέας, η κυρία Μαργαρίτη.

Κανείς δεν μίλησε τότε. Σήμερα οι δικηγορικοί σύλλογοι βγαίνουν και φωνάζουν για μία, στην ουσία, επέμβαση που πάει να κάνει Παρέμβαση από την κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του Αρείου πάγου, η κυρία Κλάπα για το θέμα εδώ της Ρόδου, της πολεοδομίας ότι να γίνει πειθαρχικός έλεγχος έστειλε αρμόδια όργανα για να δουν αν όντως λειτουργούν όλα όπως έπρεπε. Ξεσηκώθηκαν όλοι. Τότε γιατί δεν μίλησε κανείς.

Πραγματικά αυτό με λυπεί το να, ακόμα να λειτουργεί ως άσκηση πίεσης ένας θεσμός που είναι πολύ κοντά στην δικαιοσύνη και εννοώ τους δικηγόρους. Γιατί κάποιες φορές σιωπούν και κάποιες φορές βγαίνουν και φωνάζουν. Εν τέλει, η κυρία Κλάπα, η πρόεδρος του Αρείου πάγου εμφανίστηκε να δικαιώνεται.

*ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ – https://www.e-sy.gr

*YouTube – https://www.youtube.com/@ELLINONSYNELEFSIS

*Facebook – https://www.facebook.com/ellsyneleusis

*X – https://x.com/esypolforeas

*TikTok – www.tiktok.com/@esypolforeas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ