Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤρομοκρατία κατά Εκπαιδευτικών ( 2022 12 16)

Τρομοκρατία κατά Εκπαιδευτικών ( 2022 12 16)

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Τρομοκρατία κατά Εκπαιδευτικών ( 2022 12 16)
Τρομοκρατία κατά Εκπαιδευτικών ( 2022 12 16)

Με αφορμή την ανακοίνωση – καταγγελία της ΟΛΜΕ προς τον Διευθυντή της ΔΔΕ Α’ Αθήνας που αφορά την επιβολή κλίματος τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων των καθηγητών η σημερινή εκπομπή φέρει το τίτλο ” Τρομοκρατία κατά Εκπαιδευτικών”.

Παρουσιάζει την εκπομπή η Κα. Ειρήνη Σιδέρη και καλεσμένος της είναι ο Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Αθηνών Κος Βασιλειάδης Δημήτριος, ο οποίος αναφέρεται στο γεγονός και εξηγεί σε απλή κατανοητή γλώσσα τι σημαίνει πραγματική ΠΑΙΔΕΙΑ και πως θα έιναι η ΠΑΙΔΕΙΑ στην Ελλήνων Πολιτεία μέσω των Προγραμματικών Δηλώσεων του Πολιτικού Φορέα του Έθνους “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

Κατα την διάρκεια της συζήτησης γίνονται πολλές αναφορές για το τι έιναι και πως λειτουργεί ο ΠΟΛΙΤΗΣ που είναι μέλος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ όπου ο ΠΟΛΙΤΗΣ μετέχει ¨Κρίσεως και Αρχής”, είναι γνώστης των κοινών πεπραγμένων και είναι πρωτίστως ενεργό κύτταρο της Πολιτείας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ