Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ:ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΑΤΟΜΙΚΗ
ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ:ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΑΤΟΜΙΚΗ

ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ:ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΑΤΟΜΙΚΗ

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ. ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

12 ΑΞΙΕΣ 18 ΑΡΧΕΣ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ .

ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ή ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ – ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 e-mail: georgiavayena@gmail.com IΣΤΟΤΟΠΟΣ: https://georgiavayena.blogspot.com TWITTER: https://twitter.com/georgiavayena FACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΒΟΤΣΗ 64, ΠΑΤΡΑ
ARVE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8

https://esytrikkaion.blogspot.com/

ΕΣΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ elefsistrikkaion@gmail.com

6994062041,6979002945 2431305153

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Η ΑΡΕΤΗ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Τρόμος πάνω από την πόλη: Σκάνδαλο Novartis

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ