Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ
Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ: 

ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΙΔΕΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ:

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΦΕΡΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, «ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ». ΑΡΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ????? ΙΔΕΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ Ή ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΤΟ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΖΩΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΜΑΚΡΙΝΟ, ΑΠΙΑΣΤΟ Ή ΨΕΥΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ????

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΡΧΙΚΑ, ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 97 = 9 + 7 = 16 ΔΕΚΑΕΞΙ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «6» 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 16 = 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΡΑ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 7 ΕΦΤΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. ΑΡΑ Η ΑΝΑΓΚΗ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΓΚΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΟΥΡΗΣΟΥΝ, ΛΕΝΕ: «ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ». Ή «ΣΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ». Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ, ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ: «ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ». Ή ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: «ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ» Ή «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ? ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ». 
ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΘΕΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ