Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Νανά Εμενίδου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ”, με την Ασημίνα Τσιριγώτη.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΦΕΤΙΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΨΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ 2020 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΕΡΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010.

ΈΤΣΙ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΑ«ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ» ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ 26Η ΑΠΑΝΩΤΗ … ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΓΚΟΥΡΙΑ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΚΟΜΗ, ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΗΠΟΛΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Ο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΕΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

Ο ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 % ΚΑΙ ΟΧΙ 11 %ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ.
ARVE

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.
1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.
1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.
1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.
1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.
1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.
1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.
1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.
1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.
1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.
1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.
1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.
1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ