ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΟΤΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΟΦΟΤΑΤΟΣ ΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΔΙΔΑΞΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ ΑΧΙΛΛΕΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΤΑ ΑΜΕΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ Η Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ Η ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΕΙ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ.

(ΣΕΛ 228-230) ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/persefoni

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pKUW4Z3TSJg]
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=37Q5GFAQNbg]
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YdNp-33vbk]
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6Up09itbkU]
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ