ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΓΩ WEB TV ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΕΤΡΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΒΑΡΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝ ΠΡΟΚΥΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ