Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde.. ΠΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ… !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ… !!!

ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΖΩΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΕΓΩ

ΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ Μαΐ 24, 2018 στις 15:18
ARVE

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΦΥΙΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΡΟ….

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΠΡΙΝ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ . ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΣΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ… ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ!!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ “ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ”.

Ο “ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ” ΔΕΝ ΗΡΘΕ ..ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ … ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ!

ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

Ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ!

ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑ:  ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.., ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.  ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΗ ΞΕΡΩ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΚΑΝΙΟΤΑ, ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΕΓΩ ΦΥΛΛΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ.

απομαγνητοφώνηση:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde (απομαγνητοφώνηση) Μαΐ 24, 2018

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ