ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ 9-7-2019
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ 9-7-2019
Χρόνος ανάγνωσης: 60 λεπτά

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ TV ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ 9.7.2019

Γ. ΠΛΟΣΚΑΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ,  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ELEYSIS RADIO, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΜΕΝΕΓΗΣ.

ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ; ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ, ΑΛΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ;

ΑΡΑ ΣΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΟ Ε.ΣΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ..

ΜΕΝΕΓΗΣ: ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2014 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2015.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΛΟΥΤΟ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΚΥΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,

ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. “ΟΛΑ ΚΑΛΑ” ΣΑΣ ΛΕΝΕ “ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ.. ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!” ΚΡΥΦΑ, ΜΥΣΤΙΚΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ;

ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΡΧΗΓΕ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ.

ΜΕΝΕΓΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΗΓΕ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΣΩΣΤΑ! ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΛΕΞΕΙΣ. ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ  STATUS.

ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ STATUS ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ STATUS. ΣΠΑΣΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΟΤΕ ΤΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ, ΝΑ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΜΕ ΠΟΣΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ;

ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ;

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 11 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΤΟΜΑ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ. ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΑΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΗΠΙΑΝ, ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ; ΤΟ ΛΕΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ… ΕΧΕΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΟ.. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ  ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ!!

ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ;

ΑΡΑ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΤΡΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ, ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ! ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΚΑΛΠΗ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΗΣΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ.

ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ ΤΟ 1821 ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΟΤΕ!! ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ.

ΚΑΙ ΕΙΠΑ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΨΑΞΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1841, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥ, ΜΕΓΑΛΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ… ΜΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΑΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΜΕΧΡΙ ΠΙΣΩ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ! ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ!! ΜΑ ΠΟΤΕ!

ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ; ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ. ΛΕΕΙ: ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 28 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ! ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΦΕΡΕΙ;

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 50 ΕΔΡΕΣ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΓΑΝ; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 50 ΕΔΡΕΣ; ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 50.. ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;; ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ..

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΙΠΑ.. ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ; ΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΟΗΣΗ, ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ;

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ.

ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..

ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 0,50%.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ‘ΑΡΠΑΚΤΕΣ’ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,  ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!

ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ,  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ.

ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 0,50% ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50%-60%. ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΤΟ 0.5% ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ;

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΕ ΑΠΛΟΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 22.000 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ  ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΖΟΥΝ 10.050.000.ΑΝ ΖΟΥΝΕ 10.050.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ 18 ΕΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ 9.950.000;

ΠΛΟΣΚΑΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΠΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 10.050.000 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 9.950.000. ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.

ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΤΟ 1/3 ΣΗΜΑΙΝΕΙ 3.300.000, ΑΡΑ, ΤΑ 2/3 ΕΙΝΑΙ 6.600.000. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 10.050.000 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ 6.600.000 ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ; ΤΑ 3.300.000 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 9.990.000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 18. ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 3.300.000 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 13.300.000. ΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 13.300.000;

ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΑ 2.000.000 ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ 15.000.000; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!

 ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, 4 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 9.990.000. ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ;

 ΣΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ. ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ “ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΔΟ” ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ!

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ;

ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΕΣΕΝΑ 0,25% Ή 0,50%;

 ΡΕ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ.. ΠΑΤΟ.. Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ!!

ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ 22.000 ΑΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ 250 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ 300 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 50.000  ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ. ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΕ 2000 ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 50.000 ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ, ΕΤΣΙ;

ΠΑΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 3.300.000 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΕΙΧΑΜΕ!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ.. ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ..

 ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΝΟΥΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΠΡΑΒΟ.. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡ. ΤΑΥΤ. ΤΑΔΕ.. ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ.. ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ..

ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 1911, 1925, 1932, ΤΟ 1929.. ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ!!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!!!

Α.. ΜΑΛΙΣΤΑ! ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΜΩΣ! ΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΦΕΥΓΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ 10 ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΚΡΩΝ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 90 ΧΡΟΝΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 50, 60 ΧΡΟΝΩΝ.. ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 1000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΕ 30-50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΑΦΟΥ ΛΗΞΑΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ. ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΣΩΣΤΑ;

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ; ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ;

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ.

 Α. ΣΩΡΡΑΣ: Α ΜΠΡΑΒΟ.. ΛΟΙΠΟΝ.. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 20 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 20 ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ 19. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ;

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 20. ΣΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ 20 ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ 19. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ 20ο  ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 22600 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 500-600 ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΚ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ; ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ.

ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

 ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ  ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΥ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΚΕΙ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΣΑ.  ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑ Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ  Ε ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ. ΚΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 22600 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΠΟΤΕ  ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑΜΕ 22.600 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ 235 ΤΟΥ ΤΑΔΕ… ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ 235. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ 235, ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΕΚ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ 22000 ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ;

ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 500 ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η SINGULAR  ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ “3000” ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 3000; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ 500. ΟΧΙ, 3000. ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΤΑ. ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ. “ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΣΟ, ΕΠΙ ΤΟΣΟ ΙΣΟΝ ΤΟΣΟ’ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ  ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ! ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ 500 ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ SINGULAR. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ,

ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ 200 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ 63Ι ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ 500 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ 500 ΤΜΗΜΑΤΑ!! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ 500 ΤΜΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 22600 ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ 22.600 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΕΣ.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΩ ΚΙ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ, “ΝΑΙ, ΝΑΙ” ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. Ο ΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ, Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΙΨΕΙΣ “ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ..” ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.. ΛΕΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΜΕ 500-600 ΚΡΥΦΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ…

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ. ΠΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ 235 ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΥΛΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ 235 ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΧΩΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΑΡΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ. ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΕ! ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 22.000 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΒΑΛΕ ΑΛΛΑ 300 ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ 300 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ SINGULAR. ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ. ΕΔΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ; ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ; Ή ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ; ΠΩΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ;

ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.. ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ. Ο ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Ή ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 150-200 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ.. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;

ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.  ΙΣΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΠΡΑΒΟ! ΑΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 500 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟ 300 ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ!

Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ 100-200 ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ- ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ- ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ, ΚΑΡΦΩΝΕΙ 100 ΨΗΦΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 100 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 350 ΚΑΙ ΤΑ 100 ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΑΦΟΥ ΛΕΣ:”ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ”. ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ 100 ΨΗΦΟΥΣ, 80 Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΕ 10-20 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΘΕ Ε; ΑΣΤΟ ΑΔΕΛΦΕ… ΦΤΑΝΟΥΝ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 100 ΨΗΦΟΥΣ.. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ 100, 80, ΟΣΟΥΣ ΒΑΛΕΙ.. Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

ΑΡΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΑΒΟ.. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙ “ΚΟΥΦΙΕΣ” ΩΡΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ. Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΩΡΑ. ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΞΩ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣΑ. ΣΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΨΗΦΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. “Α, ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ; ΠΕΡΑΣΤΕ!”

ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..

ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 22.600 ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ . ΣΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΩΣΤΑ;

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΣΩΣΤΑ;

ΩΡΑΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ.. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΟ;

ΜΕΝΕΓΗΣ: ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΣΩΣΤΑ; ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΚΑΛΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ, ΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΛΕΨΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 250, ΑΛΛΑ 375 ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ, ΑΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑ.

ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ; ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 12%. ΤΟ 8%-9% ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 300.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.. ΜΑ ΚΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ.. ΚΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 5% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ. ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΙΔΕΣ ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ 5% ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 5 ΨΗΦΟΥΣ! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ STATUS, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ; ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ; ΕΙΧΕ 5% ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ; Ή ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ 5% Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ; ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΜΕΣΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΟ.]

ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ;

ΑΡΑ  ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ- ΛΙΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ- ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ 8ΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ…

ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.. ΕΛΑ ΡΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!! ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ.. ΕΙΝΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ.. ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ… ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ.. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ.. ΕΣΥ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ: “ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΩΣΑΝ 0,25%”. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 0.25%.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 0,50%. ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 5% Ή 6%. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΟΣ.

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΗΔΗ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ;;

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΤΗΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΣΩΣΤΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ; ΚΙ ΑΛΛΑ 10.000 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΣΩΣΤΑ;

ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ..

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΑΣΕ 3%-4% ΚΑΙ ΑΝ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΑΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 3%-$% ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΕΛ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ, ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ…. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ 500-600 Ή ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ;

ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΛΕΕΙ “ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ”. ΔΗΛΑΔΗ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΘΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ..

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΟΧΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ… ΘΑ  ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ.. ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΙ ΕΝΑΣ ΜΠΕΙ Ή ΔΕΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΣΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΩΣΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΗΡΑΜΕ 17 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ 10 Ή 9 Ή Ο ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ 33;

ΣΕΡΡΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5% ΕΙΧΑ 301 ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 95%. ΑΠΟ ΤΟ 5% ΜΕΧΡΙ ΤΟ 95%. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ 22.000 ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 3.000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 2000 ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ “ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ” ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 22.600 ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 500 ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ..

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, ΒΕΒΑΙΑ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ! ΜΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΒΡΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ… ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΣΕ ΛΕΝΕ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;

ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ… ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ. ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΦΕΡΝΩ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ.

ΚΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

ΟΡΙΣΤΕ… ΠΑΡΤΕ ΤΑ.. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ  ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ;

ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ, ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ. .ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ; ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ;

ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ… ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 10.000 ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ; ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ … ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ… ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ..

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2012; ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟ, ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ…

ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ… ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥΣ … ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ EXIT-POLLS.

ΠΛΟΣΚΑΣ: ΤΡΕΙΣ ΤΥΠΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ EXIT POLLS. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ 10 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ; “ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΠΗ ΠΟΥ  ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ”. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ EXIT POLLS. ΑΚΟΥΤΕ EXIT POLLS ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΑΛΙ EXIT POLLS ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ EXIT POLLS ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ.

ΒΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΤΑ EXIT POLLS ΕΙΝΑΙ 2-3 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ: “ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;”

ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ.. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΛΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ EXIT POLLS ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, 3-5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ… ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΑΛΑΚΕΣ. 3 ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ… ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ..

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΩΝ EXIT POLLS ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ. ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ.. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕ ΑΥΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ- ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ- ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ.. ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ EXIT POLL ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΚΑΛΠΗ.. “ΤΕΛΙΚΑ Η Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ 39% ΜΕΧΡΙ 42%..” ΤΙ  ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ… “ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ 152 ΕΔΡΕΣ ΩΣ 158”

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ.. ΟΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΑΛΠΗ 7.00, 7.01’ Η SINGULAR ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 7.05’ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

ΠΛΟΣΚΑΣ: ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ 7.01. ΤΟ 2.95% ΤΟ ΕΙΠΑΝ 7.01.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ  ΜΟΥ. ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ 20-30 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ .ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ..

ΑΡΑ ΤΟ EXIT POLL ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ .. ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ…- ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ “ΚΑΥΤΑ”EXIT POLLS. ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ 3 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ.. ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟ 152-158.. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙ…

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ. ΜΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΑΛΠΗ 7.01 Η SINGULAR ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 3 ΜΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ EXIT POLLS. ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 0.5%. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 7.30-8.00 ΜΜ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ 18% ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η SINGULAR ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.. ΓΙΑ 212 ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ.. ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η SINGULAR ΑΠΟ ΤΟ 18% ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

 ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ EXIT POLL ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ. ΑΡΑ ΑΝ ΑΠΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΑΣ…

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ… ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ 0,50% ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΙ Ο ΒΕΡΓΗΣ, ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΛΕΓΕ: ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ” ΚΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΗΡΕ 0,50%.

ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΠΗΡΕ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΑΥΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ… ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ… ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 1,4%. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΕΙΜΑΣΤΕ GAY ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..” ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ…. ΚΑΙ ΠΗΡΕ 1,4%.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ.. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 100 ΓΡΑΦΕΙΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 56, Η Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΥ Π ΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ  Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ.. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 0.25%… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ, “Α.. ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ Ε; ΜΠΡΑΒΟ.. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ 0.25% ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ”. ΕΣΕΙΣ  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ “ΝΑΙ” ΘΑ ΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 22.600 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ.

ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. ΣΩΣΤΑ;

ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ: “ΠΑΙΔΙΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ 1, 1ΜΙΣΙ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΣ.. ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ; ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ;

ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 1 ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ! ΑΡΑ, ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ, ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΛΕΜΕ: “ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 400 ΑΤΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ”

ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

ΑΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ.

 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ, ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ…

ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΑΣ.. ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ; ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ.. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;  ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ;

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΕΙΡΑ.. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ. ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΧΑΛΑΓΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.

ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΔΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΖΕΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΕΒΑΛΕ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΔΙΩΞΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ 600 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. Ε, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΑΛΛΙΕΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΜΗ. ΑΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΙΝΑΛ; ΤΙ; ΕΝΑ ΞΑΝΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ; ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΟΥΧΑ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΚΗΝΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

ΜΕΝΕΓΗΣ: ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΙΩΜΕΝΟ 5% ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ Ή ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 5% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.. ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑ ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ… ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 3,5%, 5%-6%, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΚΕΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ. ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ..

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΚΕ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ..

ΜΕΝΕΓΗΣ: ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΩΜΕΝΟ ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 5% ΠΑΓΙΩΜΕΝΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ  ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΕΙ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΤΟ ΚΚΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7% ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3%. ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ  ΟΠΟΤΕ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΟΛΟ ΜΑΖΙ. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΕΝΑ… ΦΥΣΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ “ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΡΓΗΣΕΣ, ΕΛΑ ΕΣΥ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ”… ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ… ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ…

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΑΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ Ο,ΤΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ “ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.. ΑΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ..

ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΧΙΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ 5% ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ;… “ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ “ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ “ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ”.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ.. ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.. Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ….

ΠΛΟΣΚΑΣ: ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΗΜΑ..

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΗΜΑ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.. ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΑ EXIT POLLS ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ.. ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ…

ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΨΟ, ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Η ΕΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΡΑ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

 ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ.

ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΑΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΠΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ..

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ! ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΙ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ…

ΜΕΝΕΓΗΣ: ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΣΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ. ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ. ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.

ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ. ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΧΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ, ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ 5-6 ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 5.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ 20 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ. ΛΕΝΕ: “ ΜΑΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ..”, ΝΑΙ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ…ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΣΥ; “ΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ”, ΤΟΤΕ ΔΙΩΞΤΟΝ! ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΓΙΝΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΛΦΟΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ,  ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕΙ. ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ “ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ; ΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΣ; ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΣΗ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.. ΔΕΝ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ;

ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ;

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ; ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΑΒΟΙ… ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ..” ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ.

ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΙΔΙΟΙ.

ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ!! ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ: “ΕΛΑ ΡΕ, ΤΙ ΑΞΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ;”. ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ.. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ: “ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ…ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.. ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ!

ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ… ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΙΚΟ..

ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ…ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ 100 ΕΤΩΝ. ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.. ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ “ΠΑΙΔΕΙΑ” ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ;

ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ, ΔΟΜΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ‘Η ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΟΥΣΙΑ.

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.. ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

ΡΩΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ..”ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ;” ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ;

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ… ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΟΥ.. Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΩ 11 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΦΕ.. ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ…

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΛΕΙΠΕΙ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.. ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 0,25%.

0,25%; ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ! ΠΗΓΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 0,25% ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ… ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ..ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.. Ε, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ.. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΤΙ.. ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ…

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΔΩ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΑΛΑ 6 ΑΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΛΕΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΡΩΤΑΩ: ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ;

ΚΑΙ Μ ΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ.. ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΧΩ 400 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ..

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.. ΚΙ ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Ή ΠΗΓΕ ΣΕ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ. ΑΡΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ.. ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΣ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΒΗΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ.. ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ.. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΤΟ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΚΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ. ΩΣΤΟΣΟ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ.. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..

ΟΡΓΑΝΩΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ; ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΜΟΙΦΘΗΚΑΝ. ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ – ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΧΗ.. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΡΥΒΟ., ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ  ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ Ή ΑΝΩ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΡΥΒΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑ. ΑΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ.

ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟ ΠΟΛΥ.. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΠΛΟΣΚΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΨΕΙΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΑΡΧΗΓΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙ ΣΤΗΤΟΥ.  ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΕΠΕΞΗΛΘΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΖΟΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ.. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ “ΟΛΟΙ” ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗΣΗΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ…. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΘΕΙ ΤΡΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΟΜΗΘΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ SITE. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΚΟΣ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΑΡΑ ΑΦΗΣΤΕ “ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ Ή ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΘΕΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ! ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟΝ ΟΛΟΝ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ LIKE..”Α,ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΑΜΠΑΛ, ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑΙ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ..” ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΤΣΙ… ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ. Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ.

ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ, ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ..

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ…

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΕ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ.. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,  ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: “ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ;”. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”.

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΒΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ.. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΔΩΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ; ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ.. ΠΟΥ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ; ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΠΟ 10 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ;

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΤΑΝ ΛΕΩ: “Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ”, ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.  ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΕ.. ΘΑ ΘΥΜΩΣΩ ΠΟΛΥ..

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12-18 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ  ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΑΛΛΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ. ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ. ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ. “ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ”. ΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ.. ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΟΥ! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..

ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΜΕΣ, ΓΝΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΥΓΙΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ..

ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ “ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΓΙΚΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ” ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ! ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΤΟΤΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ.. ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ,.. ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ;

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟ ΚΚΕ; ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΗΓΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΕΚΤΕΛΕΙ Μ Ε ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ 0,25% ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ: ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΩΠΩ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ, ΠΕΣΑΜΕ ΧΑΜΗΛΑ; ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΧΑΜΗΛΑ… ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΣ; 14.000 ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 300.000 ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΣΥ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

ΑΡΑ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 50 ΑΤΟΜΑ, ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 80, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ 15.000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 15.000 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝΔ ΗΜΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ. ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ; ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΩΝ 70-100 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΑΡΑ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ή ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ. ΣΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ.

ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.. ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ.. ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ. ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ..

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ  ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ. ΔΕΝ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΛΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ.

ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK. ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΩΡΑ!

ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ, ΣΟΒΑΡΑ, ΩΡΑΙΑ, ΘΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ. ΕΣΤΩ.. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ…ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΤΖΑΜΑ Ή ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ…; ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ  Ή ΛΕΥΚΟ Ή ΜΠΛΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΑΚΚΑΚΙ.

ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.. ΕΙΔΑ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ  ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;

ΝΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ,  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. .ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΡΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΧΑΝΕΜΠΟΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ.. ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ.. ΤΙ ΑΠΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ; ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΣ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΟ.. ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΦΙΛΕ.. ΒΑΛΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ.. ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ.. ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ;

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΨΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ. ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ, ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.. ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ; ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ;

ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

ΗΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 360. ΗΔΗ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.. ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟΥΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ… ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΑΣΗ.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ. ΦΑΓΑΜΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΜΑΘΑΜΕ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.

ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ, ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΝΑ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΑ.

ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΣΤΟ ΛΥΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΣΤΟ ΛΥΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΩ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΜΩΝΕΙΣ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ; ΟΚ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΕΓΩ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΚΤΛ.. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΩΡΑΙΑ! ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕΣ; ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Ε5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η Ε5 ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 9ΜΕΛΕΣ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ Μ Ε ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK, ΝΑΙ ΜΛΟΥΣΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΣΚΛΗΡΥΝΟΥΝ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ, ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΕΣ.. ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ. ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!  Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

ΑΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤ Α ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΚΠΛΗΞΗ. Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ. ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΑΘΜΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟΙ.. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ  Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΟΙΝΟ. ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ  ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΑΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΜΕ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΕΑ,  ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΠΥΡΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ Π ΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ.. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ…

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ 1-2 ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΓΥΡΩ ΤΩΝ 300 -350 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.

ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ 3 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 4-5 ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ  ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΝΟΥΜΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΝ ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Ν ΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ.. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΗ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ή ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ!

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ!

ΑΡΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ…

ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ  ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ..

ΧΡΩΣΤΑΝΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΕΣΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΦΙΧΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΞΩ. ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ. ΚΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΧΙ  ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΡΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΩ  ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ, ΤΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ.. ΩΡΑΙΑ… ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΙΑ ΜΑΣ.. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ…

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΙΚΑΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

ΘΑ ΔΟΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ… ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ, ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ.

ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ 100 ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΤΑ 400! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΛΗΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ..

ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..

ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΑΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΛΕΣ: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΑ, ΘΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;” ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΟΥΝ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ WEBINAR ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΠΑΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΥΛΙΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ .. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ … ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ..

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΦΌΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ Η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΚΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΠΩΣ Η ΖΩΗ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ. ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΟΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ… ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ WEΒINAR ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ;

ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΩΣΤΑ! ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΛΕΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ; ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΕΤΑ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΑΝ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΕΔΩ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΕΝΔΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΤΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ.

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΩΣ! Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ. ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ, ΑΛΧΗΜΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ,

ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΒΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΕΘΗΚΕ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ… Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΗ Η ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΗ 80%!!! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ 80% ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΕΔΩ, ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΕΔΩ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΔΩ, ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ..

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ,  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ UCC ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΜΕ 126 ΑΤΟΜΑ, ΨΗΦΙΣΑΝ 275!!

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΣΒΗΝΑΝΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ..

Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΑΡΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ..

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΛΑΔΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ; ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!! Ο,ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΕΙ Η ΚΑΛΠΗ Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΑΦΟΥ ΤΟ 20% ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!! ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ Η ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΛΟΙΟ; ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ TIMING ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ… ΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ.

ΩΡΑΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ; ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ! ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ, ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ Σ ΕΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Το 1993 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν υπέρ της ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία»

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ (ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ!!!!!)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Προϋπόθεση για ανάπτυξη είναι να μην υπάρχουν χρέη

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους οφείλεις να ψηφίσεις την Ελλήνων Συνέλευσις στις εθνικές εκλογές

Η ΝΔ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 2018 ΜΕ ΕΝΑΓΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ

Εκπομπές με Αρτέμη Σώρρα

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 60 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ