Χρόνος ανάγνωσης: 18 λεπτά

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤO ‘’ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP’’ ΜΕΡΟΣ Α

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

9-12-2018

Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: 600 ΔΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, 22 ΜΗΝΕΣ ΔΙΩΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ, ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΩΡΟΛΟΪ ΤΟΥ 13ΟΥ; ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ, ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ.

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ STATUS, ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΝΕΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ.  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ.  ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΕΛΙΞΗ, ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Ή ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ 555 ΚΩΔΙΚΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Ή ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.  ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.  ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ.  ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΤΕ Ή ΑΝΑΛΥΕΤΕ Ή ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ.  ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΙΞΗ ΤΟΥ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ.  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.  Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.  Η ΙΣΟΤΗΤΑ, ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.  ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.  ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ή Ο ΚΑΙΡΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ, ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.  ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.

ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΡΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.  ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ Ν’ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ.  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ, Ή ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΙΤΛΟ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.

ΟΜΩΣ Η ΝΟΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.  ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ.

Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΟΣΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΝΩΣΗ ΕΝΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.  Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.  ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ.  ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΡΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΣ ΖΩΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ..

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.  ΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

ΑΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.. ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΕΙΣΑΙ Η ΑΡΧΗ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.

ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ, Ή ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.  ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.  ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΟΙ ΑΝΟΟΙ, ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΘΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΒΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, ΤΕΛΕΥΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΡΧΗ.

ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΨΕΥΔΟΣ, ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΚΟΒΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ! ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ!  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ.  ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘ΕΝΑΣ’. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ!  ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ!

ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

ΕΤΣΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΤΟΜΑ.

ΕΝΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.  ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΤΕ;

ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ.  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΑΤΟΜΟ.  ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;  ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.  ΤΟΥ ΟΛΟΥ.  ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ;  ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΙ; ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΘΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ.. ΟΧΙ! ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ.  ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ.

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΡΚΙΑ.  ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΕΝΑ ΣΑΡΚΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ, ΧΕΖΕΙ, ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΖΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ.  ΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ 11 ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ.. ΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ.. ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΑΡΚΙΑ;  ΤΙ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟ;

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΝΗΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΟ.  ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΑΝ ΘΑ ΒΙΑΣΕΙ, ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΑΡΑ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΡΚΙΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.  ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.  ΠΑΝΤΑ ΑΕΝΑΑ.

ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΕΑΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ Σ’ ΕΝΑ ΣΑΡΚΙΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ;

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΑΡΚΙΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΓΗ;

ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ; ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙΣ; ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΓΕΛΟΙΑ ΛΕΙΨΑΝΑ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ, ΓΕΛΟΙΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΙΑΡΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ; ΤΕΛΕΤΕΣ;  ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΤΙ;  ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ; ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΟΜΟ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.  ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ.  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΤΟΜΟ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ.

Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΩΣ ΤΟ ΑΫΛΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΗΡΕΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.  ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ; ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΘΑΝΑΤΟ.. ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.  ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ.  ΤΟ ΒΡΑΖΕΙΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΜΟΣ, ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ.  ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ.  ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ! ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΦΩΤΟΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΑΫΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΫΛΟ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.  ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

ΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΖΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΣ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ.. ΜΑ ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΠΙΝΕΙΣ ΥΔΩΡ.  ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ.  ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!  Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΔΩΡ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΙΣ  ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΠΕΔΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΔΙΑ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΕΙΣ Σ’ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΥΔΩΡ.  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 12, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΩΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΡΑ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΣ.  ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ.  ΔΕΝ Σ΄ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ.  ΔΕΝ Σ΄ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΔΕΝ Σ’ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ, ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ.  ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,  ΑΛΛΑ ΔΕΝ Θ΄ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ.

ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ;

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.  ΑΠΛΑ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΧΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΣ ΤΗ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΠΩΤΟΣ.  ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.

ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.  ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.  ΠΡΟΔΟΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ;  ΕΝΤΑΞΕΙ.  ΕΦΥΓΕ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΥΣ ΖΩΑΔΙΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ WIKIPEDIA ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΛΕΝΕ – ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ.  ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ.  ΔΙΑ -ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑΣ- ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.   ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΝΟΥΣ.  ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΔΕΝ Θ’ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΑ ΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΤΩ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΤΙ.

ΑΡΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΚΟΣΜΟΥ.  Η ΙΔΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΗΔΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.  ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΜΙΚΡΟΝ.  ΜΑ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.  ΤΟ ΛΕΣ Ο-ΜΙΚΡΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ-ΣΤΑΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.  ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΤΩ; ΚΑΤΩ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΟΥ.  ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΟΧΙ, ΕΤΣΙ;  ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ.  ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΩΣΤΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ:  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, -ΔΙΑΣΠΑΣΗ-. ΝΑΙ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΩ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΠΑΝΩ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ;  ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΑΛΑΞΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ -ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ- ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΙ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΩΣΤΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ:  ΑΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο-ΜΙΚΡΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑΙ.  ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ:  ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΜΙΣΕΙ; ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΜΙΖΕΙ;

Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ:  ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ.  ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ. ΝΑΙ, ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.  ΟΜΩΣ ΛΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.. ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΟ, ΕΤΣΙ;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ. Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΕΙ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ, ΣΠΑΕΙ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ… ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.  ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΠΤΩΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ.  ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΟΣΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΚΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ.. ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ; ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ.

Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.  ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΑΝ.

ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ  ΕΝΝΟΙΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ, ΝΑ ΠΙΕΙΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ…ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ;

ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΤΩΝ.  ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΟ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΑΡΧΑΙΑ.  ΑΡΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ; ΒΑΛΤΗΝ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΒΑΛΤΗΝ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ;

ΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΘΕΟΓΟΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.  ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.  ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ , ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Ο ΓΑΜΟΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ,  ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ.  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ Ή ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΖΩΩΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, 100, 200, 300, 600, 700, 800 ΧΡΟΝΙΑ.  ΜΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  ΜΑ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.  ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.  ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ; ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΔΩ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.  ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΥ-ΚΑΙΡΙΑ.  ΔΙΚΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ.  ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ.  ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!  ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ;  ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ;  ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;  ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΣΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΤΗ ΔΟΜΗ, ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ.  ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

ΟΛΟΙ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ;  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.  ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ 11 ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.  ΜΠΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ; Ή ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ;  ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΑΡΚΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.  ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑ ΣΑΡΚΙΟ.  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.  ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.  ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.  ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΣ.  ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΥΒΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;  ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.

ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ.  ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ.  ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; ΩΡΑΙΑ. ΤΡΑΒΑ, ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΝΑΙ;  ΝΑΙ. ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ;  ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ; ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ;

ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΠΑΖΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ;  ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;  ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ;  ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΜΕΤΑ, ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.  ΒΕΒΑΙΑ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ.  ΜΕ ΤΟ 1% ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ.  ΤΟ ΣΤΕΛΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ.  Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΩΣΤΑ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ:  ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ.  ΑΦΟΥ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ.

ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.  ΚΟΙΤΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ.  ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΜΕ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ;  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ;

ΑΝΤΕ ΟΜΩΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.  ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝ ΔΕΙΤΕ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ.  ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ,  ΘΑ ΠΩ ΚΟΣΜΟΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

……………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ
ARVE

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 18 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 18 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ