Χρόνος ανάγνωσης: 30 λεπτά

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΣΤΟ ATHENS FRESH RADIO 19-9-2018

ΠΑΤΣΙΑΣ Γ.: ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ «ΠΕΛΕΚΥΣ».

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ: ΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ FRESH RADIO ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΣΩ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΕΝΑΝ ΈΛΛΗΝΑ, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. ΈΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΠΩΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ 9ΜΕΛΕΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΘΕΣΗ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΤΛ.

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΕΓΩ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ 9ΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ.

 Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗ ΟΜΟΚΕΝΤΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.

ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ  ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ  ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΕΠΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ, ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1821, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΑΦΕΝΤΗ, ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ  Η ΕΝ ΟΛΩ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.  ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, Ο ΈΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΈΛΛΗΝ-ΆΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΈΛΛΗΝ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 9 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ‘ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ, ΑΞΙΟΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΟ 9 ΜΕΛΕΣ, ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΓΩ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΡΙΝ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ», ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ, ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ  ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,  ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ  ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΦΗΣ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Ν.ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ  ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΕΣΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821.

ΠΗΓΑΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΤΕ.  ΤΟ ΡΩΣΟΦΙΛΟΝ, ΤΟ ΓΑΛΛΟΦΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΝ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ, Ο,ΤΙ  ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΔΟΓΜΑ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ». ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ. ΌΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ; ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!

Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΙΜΑ».

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ  ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ.

ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η ΔΕΞΙΟΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ.

ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΕΔΩ ΑΡΚΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Η ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΠΛΑΤΩΝΑ, ΠΥΘΑΓΟΡΑ!!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΤΙΖΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΕΔΩ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΓΑΓΑΜΕ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΈΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ  ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ.

Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ. ΒΓΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΒΓΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ.

ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ 9ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΌΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ‘ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤ’ ΕΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ:

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΆΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΤΗΝ 9ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΤΛ. ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΆΛΛΩΣΤΕ Κ Ι ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΓΙΑΤΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ. ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. ΌΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, ΕΚΕΙ  ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΘΛΙΨΕ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ.

ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ, ΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ.

ΚΙ ΕΔΩ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.

ΈΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ Η ΜΗ, ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ; ΆΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΩΡΑ,  ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΕΛΕΣΗΣ  ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ. «ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ», ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ» ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ.

ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, ΑΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ,  ΜΕ ΤΟ ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΤΟΤΕ, ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ;

ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ «ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ».

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

« ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΟΧΙ;» ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ 18ΜΗΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΡΟΣ ΧΡΟΝΟΥ…

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ! ΈΤΣΙ; ΈΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ!  ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ  ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΣΕ 12-14 ΜΗΝΕΣ, ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ «ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ» ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ….

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΛΕΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΘΕΣ; 3 ΜΗΝΕΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΝΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΣ ΤΙ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΕΔΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΆΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ «Κ. ΑΝΑΚΡΙΤΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ: «ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ»

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ… ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΣΕ, ΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 3 ΕΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ.

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 3000, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 10.000 ΚΑΙ 20.000

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΟΙΝΗ 2 Η  ΕΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ…

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΥΤΕ …

Γ. ΠΑΤΣΙΑΣ: ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ.

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ «ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ 130 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙΝΕ;» ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ: ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ, ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ; ΈΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ! ΟΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ…. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ  ΜΑΣ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ.

ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑΝ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

. ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠ’ΟΥΔΕΝΙ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ. ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΉΔΗ ΤΩΡΑ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΞΟΙΣ, ΑΦΙΞΟΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ;

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΟΥΔΕΙΣ!

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΆΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤ’ΙΔΙΑΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ» ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.. ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ». ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΤΛ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΕΣ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!  ΈΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΑΤΗΜΑ… ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΌΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ « ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ»! ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ, ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. ΈΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.

ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ Ο,ΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ!

 ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΤΑΝ  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 18 ΜΗΝΕΣ;  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΌΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ. ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΗ Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΟ 9ΜΕΛΕΣ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ»!

ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ: ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΤΟ «ΕΝΙΑΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ… «ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ».

ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ: «ΜΑ, ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΧΡΗΜΑ. ΈΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΕΝΙΑΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;»  ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΕΘΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  «ΕΝΙΑΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»; ΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ! ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ. ΉΔΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, «ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!».  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Γ. ΠΑΤΣΙΑΣ: ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΑ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ… ΚΙ ΑΝ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ.. Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣ»! ΑΛΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ.. ΤΗΝ ΜΙΑ «ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ», ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ», ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ .. ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,  ΠΕΡΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΗΓΑΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ….

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΥΤΟ;  Ο ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.΄..

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΜΑ ΤΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ! ΕΠΙΣΗΣ, ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ Η 67650 ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ, Η 107376, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ; ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΆΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΆΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΩΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΕΝΤΑΣΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ; ΑΝΤΙ  ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ;  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ; Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ! ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΤΤΟΜΑΙ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΕΔΩ, ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΚΡΟΑΤΗΣ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΝΤΑ ΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ!

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΈΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΤΗΝ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΘΕΩΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ … ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ «ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ;» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.. ΆΡΑ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ;

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ, ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ 10 ΧΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ, «ΛΑΘΡΟ»  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΆΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.  ΈΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ …. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΌΜΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ 1.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΕΛΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ, 700 ΕΥΡΩ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΘΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΛΕΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, 800.000 ΛΕΝΕ, ΠΕΣ 1.000.000 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο, ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ,…. ΕΔΩ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΟΧΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΗΡΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ 7-8 ΑΤΟΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ. ΤΟΤΕ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ  ΦΕΡΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Η ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ.

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ: «ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…»

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ… ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΣ…

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,  Η  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ . ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ… ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΗ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΗΣΩ ΕΙΜΑΙ 1ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ.

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: 1ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΕΙ.. ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο, ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο, ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ;. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ  ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΛΥΣΕΙΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ  ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ. ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΑΘΑ  ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ… ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ..

ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ, ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ  ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΕΚΕΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ, ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ  ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ  ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΗΤΕΣ  ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ «ΠΡΟΒΛΗΜΑ» ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ- ΟΤΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ.

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΔΗΛΑΔΗ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΈΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΙΚΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΝ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΌΛΟΙ ΛΕΝΕ «ΘΑ» ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

ΑΠΟ ΤΟ «ΘΑ» ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ… ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΩ:

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ  ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ, ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ… ΕΙΠΑΜΕ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΒΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΟΠΛΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.

ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ» ΑΚΟΜΗ;

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΑΣΦΑΛΩΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.

ΌΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΝ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠ’ ΑΥΡΙΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΟΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ; ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΈΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΤΙ; ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.  ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ; ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ; ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ…

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΑΠΕΤΥΧΑΝ

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΑΠΛΩΣ! ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ.

Ν. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΣΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ!

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ!

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.  ΠΙΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΝΤΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ,  ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ,  ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ!

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΚΑΙ ΣΤΟ  ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ…. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΣ ΑΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ. ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΈΤΣΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Η Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: «ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΣΥΝΕΔΡΑΜΕΣ ΠΟΙΟΥΣ; ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ; ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ; ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ»!   ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΝΑΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ  ΕΔΩ ΣΤΟ FRESH, ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.

ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΚΕΙ, ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, 3 ΧΡΟΝΙΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ:  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1945, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΜΕ ΦΕΚ 315 ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ.

ΆΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΩΣΤΟΣΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ – ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Γ. ΠΑΤΣΙΑΣ: ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ, ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1945…

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

Γ. ΠΑΤΣΙΑΣ: ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΚΡΑΤΑΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΈΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΣΤΟ ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ… ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ  ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΌΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ!

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ 3Α ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Β+ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ… ΕΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟ, ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΌΧΙ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ, ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ  ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ  ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ! ΌΣΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.

ΉΔΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ. ΌΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΗΤΑΝ 83 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Χ 6  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ,  ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ.  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΩΣ ΑΞΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ  ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΑΠΛΑ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΠΑΤΣΙΑΣ Γ. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΠΛΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ «ΕΞΩΔΙΚΟ». ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΈΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΛΟ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΣΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΛΕΦΤΑ! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΧΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ:  ΚΑΜΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

 ΆΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΆΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ 15Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.. ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ «ΤΙ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ; ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ 2013; ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΑΝΤΑ… ΟΧΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ!

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: 1000% ΠΑΡΑΝΟΜΑ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΜΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ, ΟΤΑΝ Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ;  ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.  ΑΣ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΣ: «ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ;». ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;  ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 67650 ΚΑΙ  ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΚΙ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Η «ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ» ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;

ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ; ΣΤΗΝ 67650 Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.

ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ…. ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΚΕΙΝΗ  Η ΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ… ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ.

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: ΚΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ,….

ΠΑΤΣΙΑΣ Γ.: ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…

Ν. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ, ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΕΞΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ- ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η 67650/13 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ!  ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ  ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ  600 ΔΙΣ ;; ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ : ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΟΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΆΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ… ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ… Ο ΚΩΔΙΚΑΣ  ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ.  ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ,  ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΔΩ ΖΗΣΑΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ;

 ΌΤΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΠΗΥΘΗΝΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ. ΆΡΑ,  ΗΡΘΕ Ο ΆΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ; ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΕ  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΩΣ ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΗΝ ΆΜΕΣΗ! ΑΜΕΛΗΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΧΡΗΜΑ.

Γ. ΠΑΤΣΙΑΣ: ΦΩΤΗ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΑΓΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ. ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:

ΠΡΩΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ULTIMUM REFUGIUM  ΤΟ «ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ», ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ , ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ‘ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ». ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.. ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ!  Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.

ΌΜΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ  ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TIMING.

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ  ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ  ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ  ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΙ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΕΡΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΚΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ».

ΆΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ! Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ.  Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. ΈΧΕΙ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ  ΜΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ  ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 30 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ