Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙ ΦΤΗΝΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 18-11-2017

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.. ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ;  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ; ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.  ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ.  ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΕΞΗ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ; ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.  ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΕΧΟΥΝ ΡΟΗ, ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ..; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ή ΟΧΙ;  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ’13 ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ;  ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΡΑΤΑΝΕ;  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΖΥΜΩΣΗ.

ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.  ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΠΟΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ.  ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.  ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ, ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.  ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΗ ΨΕΥΤΙΚΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙ.  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.  ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ 50 ΚΑΚΕΣ, ΑΣΧΗΜΑ.  ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ, Η ΓΝΩΣΗ.  ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.  ΚΤΥΠΑΣ, ΚΤΥΠΑΣ, ΚΤΥΠΑΣ, ΚΤΥΠΑΣ, ΚΤΥΠΑΣ, ΚΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ.  ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ; ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ; ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ; ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ  ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.  ΤΟ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.  ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.  ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ.  ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.  ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ.  ΘΑ ΤΟ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.  ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ  10-20-30-50 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.  ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ.  ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ, ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ.  ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΑΤΟΜΑ.. ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.  ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΡΕΑ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.  ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;;»

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠ’ ΤΗ ΜΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 600 ΧΙΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.  ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΗΓΟΣ.. ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ 1700 ΨΗΦΟΙ!!  ΑΝ ΕΙΧΑΝ 600 ΧΙΛ. ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗ ΣΙΝΓΚΟΥΛΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ.  ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ.  ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ.  ΟΜΩΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΥΤΟΥΣ.  ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΟΜΑ.  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΡΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗ ΡΟΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΩΜΑΙΟΣ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΡΟΜΑ; ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΑ.  ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ, ΕΝΑ ΜΙΞΕΡ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.  ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ.

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 600 ΧΙΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ 600 ΧΙΛ ΕΥΡΩ.  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 200 ΧΙΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.. ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΗΤΑΝ 1700 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 517 ΣΤΑΥΡΟΥΣ!! 600 ΠΟΣΟΥΣ ΒΓΗΚΕ.  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ.  ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.  ΤΑ 350 ΤΑ 330 ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ 100.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ.  ΟΛΑ ΤΑ EXIT POLLS ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΛΥ.  ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 200 ΧΙΛ. ΣΤΑΥΡΟΥΣ;; ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ;; ΠΟΥ;; ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;; ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ;; ..ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΨΕΥΔΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!  ΒΕΒΑΙΑ!!  ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.  ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΣΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.  ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.. ΟΛΗ Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΡΟΜΑ.  ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΣ.  ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΡΟΜΑ.  ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΩΡΑΙΑ.

Ο ΓΥΦΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΗΦΙΖΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.   Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΥΦΤΟΣ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΕΒΡΑΪΚΟ, ΧΑΖΑΡΟΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟ.  ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ, ΕΤΣΙ.  ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ.  ΟΠΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ.  ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ 50 ΤΟΥ 100.  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΕΖΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΤΑ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Ή ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ!!  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.  ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ.  ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.  ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.  ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.

ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΟΣΜΟ.

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ.  ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.

ΤΥΧΑΙΟ; ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 17 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 25, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ 17; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ.. Η ΑΘΗΝΑ ΠΛΥΜΜΥΡΙΖΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ.  ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ..  ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΦΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΚΟΙΤΑ ΤΑ.  ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟ!!  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΙ ΡΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ;; ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΕΣ;  ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.  ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΣΠΙΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ;

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ;  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.  ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ 500ΡΙΚΑ.  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΛΕΦΤΑ.  ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ,  Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΜΕΝΟΥΝ.  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΣΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ.  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ.  ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.  ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΤΑΤΟΪΣΤΕΣ, ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ.

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.  Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.  ΣΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.. ΠΙΟ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.

Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ, -ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ-  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΝΑΙ.  ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ, ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ.  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ.

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΦΟΡΕΑ;; ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ;;  ΑΦΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.  ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΑ Φ.Ε.Κ.  ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ.  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ.  ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ!!  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ.  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOCK, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ.  ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ!!  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΕΧΕΙ 2,5%.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΒΑΣΗ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΣΕ ΥΜΝΟΥΝ.  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ.  ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.  ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.  ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.  ΚΤΥΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ.  ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ.  ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΑΛΥΠΗΤΑ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ, ΣΠΑΣΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΛΙΩΣΕ ΤΟ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.  ΟΤΙ ΓΚΡΕΜΜΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.  ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.  ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, Ή ΚΑΤΙ, Ή ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ  Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΛΙΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΣΚΟΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΖΑΛΙΣΤΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.  ΛΙΩΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ.  ΓΚΡΕΜΜΙΣΕ ΤΟ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ, ΚΑΝΤΟ ΣΚΟΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ.

ΑΡΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.  ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.  ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..  ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΡΙΟ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ;.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ.  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ.  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΑΡΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΚΤΥΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΟΝΗ.  ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.  Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ
ARVE

Πηγή

Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ