Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ… ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ!

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ, Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;

ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ;

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21-6-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

ARVE

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ