ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ KYBEΡΝΗΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ η σχεδιασμένη φτωχοποίηση;

ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ    KYBEΡΝΗΤΙΚΗ   ΔΕΙΛΙΑ

ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,  ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ  ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ  ΝΑ  ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Κ. ΛΙΑΡΓΚΟΒΑΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ?? <<ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ >> ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΩΣ BAIL IN ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ , ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ BAIL OUT ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ, ΟΠΟΥ Ο  ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ  ΜΑRΙΟ DRAGHI ΩΣ  ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ    ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ E.L.A. ΣΤΙΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ  ΒΟΗΘΕΙΑ.     ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ.  ΕΔΩ  ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ , ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ!!

ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Ο κ. ΛΙΑΡΓΚΟΒΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ  ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ<< ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ>>.  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ  ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗΣ, ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ  ΜΑΣ  ΠΕΙΤΕ  ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ??? , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΥΦΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΧΕΣΤΕ??? ΠΡΙΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ???  ΤΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ  !!! ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ  ΑΥΤΟ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ,  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΡΤΕΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΕΥΝΣ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ, Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.   ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΡΤΕΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙΜΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,   ΑΠΛΑ   ΟΙ   ΔΙΑΦΟΡΕΣ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ   ΘΕΩΡΙΕΣ   ΤΩΝ   ΕΚΑΣΤΟΤΕ   ΜΕΓΑΛΩΝ   ΄΄ΓΚΟΥΡΟΥ΄΄   ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ    ΕΙΝΑΙ   ΜΕΡΟΣ   ΤΗΣ   ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ   ΓΙΑ   ΝΑ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ   ΣΥΓΧΙΣΗ   ΣΤΟΥΣ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ   ΣΥΓΧΙΣΗ   ΣΤΑ   ΄΄ΠΑΝΕΠΙΙΣΤΗΜΙΑ΄΄   ΕΠΙ   ΤΩΝ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ  Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ  ΥΦΕΣΗ,  ΠΟΥ   ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡAΠΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ   ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ    ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ  ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ  ΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΥ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΑ  ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ   ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ