Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
ΑΝΤΙΦΑ: Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.!!!!!
ΑΝΤΙΦΑ: Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.!!!!!

ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ . . . . ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ

Ο Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΘΟΛΟΥΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΥΒΡΕΩΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ 8-12-2017 . . . .
——- ——— ———-
΄΄Vasilis Theodoropoulos

ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ………..

Ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΟΡΙΣΜΌ ΑΛΛΆ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΌΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΦΑΙΝΟΜΈΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΈΚΔΗΛΕΣ ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΆΛΛΕΙ. ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΛΛΆ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΜΊΑ ΑΠΌ ΑΥΤΈΣ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΜΉΣΗ.

ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΤΟΥ 1995 ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, Ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΈΚΟ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ «ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΣΥΜΠΗΞΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ».

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:
1. «Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» – Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.
2. «Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ»» ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟ. ΑΥΤΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ..
3. «ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ» – Ο ΛΑΟΣ, ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ).
4. «ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ»– Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.΄΄
——- ——– ——–………………………………………….

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ??? ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ : Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ.

ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΙΩΝΩΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΥΠΑΡΞΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΔΗΛ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ΛΕΞΕΩΝ – ΄΄ΕΝΝΟΙΩΝ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΥΣΣΟΔΕΘΕΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΣΥΜΦΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ, ΟΙ ΝΕΟΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ – ΄΄ΕΝΝΟΙΕΣ΄΄ ΔΗΛΩΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ – ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΧΑΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΣΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ??? ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ – ΄΄ΕΝΝΟΙΕΣ΄΄ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΄΄ΣΤΑΡ΄΄ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ (ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΄΄ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ΄΄ ΠΑΝΤΟΤΕ) ΤΟΥ ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ( ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΜΟΥΣΕ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΕΣ ΩΣ ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ), ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΔΙΔΑΧΗ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ η ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!

ΒΑΣΙΛΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΒΑΣΙΛΗ … …ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ . . . . ΣΕ ΥΠΑΡΚΤΟ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΟΣ . . . . ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ . . . . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΄΄ΔΙΑΝΟΗΣΗ΄΄ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ δηλ. ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΟΜΟΙΩΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΘΟΝΟ ΟΜΟΙΩΣ, ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΘΟΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ – ΄΄ΕΝΝΟΙΕΣ΄΄ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΛΕΞΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ -ΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ – ΄΄ΕΝΝΟΙΕΣ΄΄.

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ : ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

………………………………………………………………………

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ